Fire dygtige frisører med mindst 10% rabat.

Fire dygtige frisører med mindst 10% rabat.

Hairwerk

Er du flyttet til København for nylig og har ikke fundet den frisør du gerne vil lade sætte saksen i dit hår? Tag ind til Hairwerk. Det er en af de mest populære saloner i København. Så populær at du kan vælge mellem to saloner endda. Og så er det tæt på Universitetet.

Her får du den frisure du altid har ønsket dig, da din personlige frisør vil lytte til dig og med sin erfaring sikre dig at du får hvad du ønsker. Udover det gode håndværk er der studierabat på 10%. Bestil tid her og få sat håret af en kyndig ”hårværker”.

Kinosalonen

I Odense ligger Kinosalonen, som er en af de ældste saloner i byen fra 1923. Her er der lækre, originale stole fra dengang butikken åbnede. Salonen fokuserer på økologi og sørger for at vælge alle produkter fra, som kunne indeholde parabener eller kemiske stoffer.

Priserne er så studievenlige at Kinosalonen endda har valgt at indramme et klagebrev fra 1930’erne, som bevis på at det er så sjældent nogen brokker sig over det. Selv i brevet roses den gode service og den holder stadig i dag. Hvis du er studerende får du endda 10%, hvis du husker at skrive det ved bestilling. Husk også at hilse fra Studenterguiden. Bestil en økologisk hårbehandling hos Kinosalonen her.

ByDicle

Apropos gamle dage og gode priser, så ligger frisør bydicle ikke langt fra Den Gamle By i Aarhus. Hun har også en studierabat på 10%, ved fremvisning af studiekort.

Udover at få klippet hår tilbyder bydicle også makeup, shellac og voksning af bryn. Læn dig trygt tilbage i sædet og få det pusterum du har længtes efter. I frisørstolen er du i trygge hænder hos Dicle. Hun har tidligere arbejdet som makeup artist på både spillefilm og fotoshoots og så kan hun noget med farver. Gå årstiden i møde med den rigtige hårfarve og spar de 10% hos bydicle. Book en plads i stolen her.

Madam Hair

Er du en af dem der gerne vil klippes ofte? Hos Madam Hair i Aalborg får du 20% rabat hvis du kommer igen indenfor 3 uger. Kom ind i salonen og føl den rare atmosfære og få en god snak om den frisure du ønsker dig. Du går altid glad derfra, som de mange andre kunder der anbefaler Madam Hair. Salonen har nogle af de dygtigste frisører og følger med tidens trends og teknikker. Desuden har de ofte et rigtig godt tilbud på blandt andet Kevin Murphy.

Få sat en lækker frisure du vil elske hver dag du ser dig i spejlet. Book en tid hos Madam Hair her i dag.

Studenterguiden.dk har anmeldt Hairwerk - du kan læse vores anmeldelse her