Få job gennem Facebook

Få job gennem Facebook

Skal du finde dit næste job på Facebook?
Virksomheders tilstedeværelse på Facebook er ikke noget nyt. Vi har længe kunne finde de stærkeste brands med grupper og sider. Og Webshops o.l. har længe brugt reklamerne i højre sider til at annoncere. Men en ny tendens er ved at titte frem. Flere og flere virksomheder er begyndt at bruge Facebook når de skal rekruttere nye medarbejdere. Dette er især til at finde de bedste unge talenter.

Stor succes

En af de virksomheder der har haft stor succes med at bruge Facebook til at rekruttere unge medarbejdere, er DR. De har brugt deres Facebookside til at kombinere indsatsen for at finde fremtidige elever og praktikanter.

Facebook Index

Hos Karrieremediet for unge, work.dk, har de allerede spottet tendensen. Her forsøger de at skabe et index over de virksomheder der bruger Facebook Sider til rekruttering. "Vi synes det er meget spændende at mange af vores kunder ønsker at vi laver Facebook Sider for dem. Endnu mere spændende synes vi de muligheder en Facebook giver de unge er. Derfor vil vi meget gerne lede de unge hen til disse sider igennem et index over Facebook Sider." siger Mads Bundgaard, Kundedirektør i work.dk. Hvad synes i om at virksomheder bruger Facebook til at finde nye medarbejdere? Deltag i debatten herunder. Se også Studenterguidens store studiejob sektion, som er lavet i samarbejde med Work.dk, ved at klikke her. Kilde: Ungnyt.dk