Få din økonomi til at hænge sammen som studerende på SU

Få din økonomi til at hænge sammen som studerende på SU

Dette indhold er sponsoreret. 

 

Det kan være udfordrende at gå fra at bo hjemme ved forældrene til pludselig at skulle stå for alle udgifterne på egen hånd. Der er nemlig mange udgifter, når man bor selv, og det kan være svært at få råd til det hele, når man samtidig også ønsker at tage på diverse cafe og restaurant besøg, og måske også nyder at købe nyt tøj. Men det er muligt at få ens økonomi til at hænge sammen - også når man er på SU. Man skal blot have en forståelse for, hvordan man kan bruge sine penge, og holde styr på sin økonomi. Hvis du vil vide hvordan du kan få styr på økonomien, så læs med her

Tag et forbrugslån 

Det kan være svært at have et overblik over de mange forskellige lån som findes på markedet i dag. Et forbrugslån er en af de mest alsidige lånetyper. Det er nemlig et lån, der kan bruges lige som du ønsker og pengene er ikke øremærket en bestemt ting. Låneudbyderen blander sig altså ikke i formålet med dit lån, det er derfor helt op til dig selv, hvad du bruger pengene på. Du kan altså låne til lige det du behøver, om så det er daglige udgifter, en rejse eller en ny computer. Hvis du har fundet frem til, at du ønsker at optage et forbrugslån, så er det tid til at vælge blandt de forskellige lån. En online side som tjek-laan.dk er meget behjælpelig, da den vil sammenligne forskellige forbrugslån, så du kan vælge det, som passer dine behov bedst. 

Benyt dig af studierabat og udsalg

En god måde at spare penge på, når man er på SU, er ved at handle tilbudsvare så vidt muligt. Man kan nemlig spare en stor del ved at gå efter de gode tilbud når man shopper og handler ind. Der er også mange butikker som har studierabat, hvor du kan få en lille besparelse, når du viser dit studiekort. Det er små besparelser, som i det lange løb vil bære frugt. 

 

Sælg dine brugte ting og få råd til noget nyt

En god måde at få tjent lidt ekstra ind er ved at gennemgå dine mange ting, og find ud af hvad du ikke længere har brug for i din hverdag. Der er nemlig et kæmpe marked for at købe og sælge sine brugte ting online. Det er nemt og hurtigt, og så kan man tjene gode penge på ting som ikke længere giver en værdi i hverdagen. Så få ryddet ud, og se hvor meget du kan tjene på dine gamle ting. Samtidig er det også fordelagtigt at købe brugt, når du mangler noget til boligen eller dig selv.