Et godt råd inden du flytter ind

Et godt råd inden du flytter ind

Er du lige flyttet ind i en lejlighed, så er der et par ting du skal huske at være opmærksom på. Tjek altid alle installationer, døre og vinduer og se efter om der skulle være områder der er for fugtige, så der kan opstå skimmelsvamp.

Hvis der er gulvtæpper på skal du kigge under tæpperne, for at se om det er beton eller trægulve der ligger nedenunder. Hvis det er nogle grimme gulvtæpper, som har ligget der længe kan du sikkert få dem skiftet ud inden du flytter ind. Er det trægulve der er nedenunder, så kan de nogle gange være originale og dermed meget flotte, hvis de bliver afhøvlede. Det bør du overveje, da det giver lejligheden et lækkert look i stedet for tæpperne.

Hvis det er beton der er nedenunder, så er det også muligt at du kan få lagt trægulve i stedet. Der er indtil flere typer trægulve der kan lægges direkte ovenpå beton og det er ikke meget dyrere end et nyt gulvtæppe. Det er selvfølgelig plankegulve der ser bedst ud, men de er også dyrest, så det er nok nemmest og billigst med parketgulve, som nemt kan klikkes sammen og ser næsten ligeså godt ud. Med flotte trægulve er det også nemmere at afsætte lejligheden igen når du skal flytte derfra.