Er din computer blevet langsom? Spar SU’en og gør den selv hurtig

Er din computer blevet langsom? Spar SU’en og gør den selv hurtig

Der er ikke noget værre end uforudsete udgifter når man er studerende og på SU, så det er ikke særlig rart hvis man skal ud at investere i en ny computer. Men hvis du har en langsom computer som ikke er funktionel længere, så vil det typisk være noget af det første man er nød til at gøre for at kunne følge med i sine studier.

Men en langsom computer betyder ikke at du skal investere i en ny computer. Lad os kigge på hvordan du kan undgå at få en langsom computer eller pc, ved simpelthen at rense den selv.

Sådan undgår du en langsom computer

Hvis du har en langsom computer som studerende så er noget af det værste at skulle købe en helt ny af slagsen. Men det kan du faktisk også nemt undgå med nogle små ting du selv kan gøre. Du skal starte med at følge den guide som langsom-pc-computer.dk har lavet da den er 100% gratis. Den tager omkring 10 til 15 minutter, men så vil du øjeblikligt opleve at din computer er blevet markant hurtigere, og ikke nok med det, så vil du også opleve at du har en computer der starter op på få sekunder, præcist som da du købte den til at starte med.

Derefter så skal du hente programmet pc-speedkit.dk som er designet til at rydde op i din computers database, og på den måde vil du opleve at din computer ikke bare nu bliver hurtigere, men at den også i fremtiden ikke bliver langsom. Når din pc bliver langsom så vil du nemlig opleve at det er fordi der er rod i databasen på computeren og derfor vil den blive sløvet en del ned. Du kan også med pc-speedkit.dk sørge for at din computers opstartsprogrammer ikke gør den langsom fordi der kun startes 1 program op, nemlig windows.

Hvorfor bliver min pc langsom?

Din pc bliver langsom fordi der kommer mere og mere på den, som gør at der ender med at være en masse filer og programmer som computeren skal bearbejde hver gang du tænder den. Det betyder ofte også at den især ved opstarten bliver langsom hvilket kan være utrolig frustrerende når man sidder og skal i gang med sit studiearbejde og gerne skal i gang med at lave sine opgaver, lektier eller hvad man ellers skal i gang med.

Så hvis du vil undgå at din pc bliver langsom så skal du gerne sikre at der er så lidt filer og programmer installeret som overhoved muligt på din pc.