En u-sofa er en smart løsning med mange funktioner

En u-sofa er en smart løsning med mange funktioner

Sponsoreret indhold:

Er du på udkig efter en ny og smart sofa, også gerne en med plads til flere personer på en gang, så skal du måske overveje en u-sofa.

Sofaen spiller ofte en afgørende rolle i mange hjem, det er nemlig her vi slapper af, og typisk her familien samles efter en lang dag.

Præcis derfor er det også en rigtig god ide, at bruge tid og kræfter på at gennemtænke både dit og din families behov, så I ikke ender med at få fat i den forkerte sofa.

 

Hvad er en U-sofa?

Du ved sikkert allerede hvad en hjørnesofa er, men hvad med den efterhånden meget populære u-sofa?

U-sofaen er den ultimative og mest indbydende hyggesofa der findes, og så er den lavet med mange siddepladser, så I kan sidde mange i den på samme tid.

En u-sofa har selvfølgelig form efter et “u”, hvor der i midten er en stor siddeplads, med to længder i begge ender.

 

Materialevalg er vigtigt når du køber en ny sofa

Når du skal købe en ny u-sofa er det, udover det rigtige design og størrelse på den nye sofa, også vigtigt at du finder det rigtige materiale til den nye sofa.

For mange er materialevalget oftest baseret på hvad der er det mest praktiske, men rent faktisk behøver det slet ikke at være sådan.

Det første du skal beslutte dig for er, om du vil have en sofa i stof eller læder. Herefter skal du overveje hvad den nye sofa skal bruges til, og om der er børn eller husdyr i hjemmet.

Der findes mange typer af både læder og stof, som sagtens kan bruges, også selvom der er børn og dyr i hjemmet.

 

Køb af u-sofa i den rigtige størrelse

Overvejer du at købe en u-sofa, så er størrelsen meget vigtig. Ofte kan rummet som din nye sofa skal stå i, være med til at diktere hvor stor sofaen skal være. Har du en lille stue, siger det sig selv, at du skal vælge en lille sofa. Har du derimod en stor stue, er der intet i vejen for at finde en stor u-sofa.

Med en u-sofa er der endda mulighed for at bruge den som rumdeler, og dermed skabe flere rum i det samme rum.

Er du i tvivl om hvor den nye u-sofa skal stå i din store stue, så kan du bruge et meget simpelt trick.

Nemlig ved at bruge malertape, som du klistrer fast på gulvet. På den måde kan du nemmere se hvordan den nye sofa vil se ud i stuen, og derfor have nemmere ved at træffe det endelige valg.

 

Lidt om slidstyrke og små børn

Har du børn, måske også husdyr, så skal du i valget af sofa, også vælge en sofa som er fremstillet i et holdbart materiale.

Da sofaen ofte bliver et centralt midtpunkt i hjemmet, gælder det selvfølgelig også for dine børn, og her gælder det om at finde en sofa med en høj slidstyrke.

Små børn leger ofte i sofaen, og sidder ikke ned i sofaen ret lang tid af gangen.

Det kan også hænde at de spilder i sofaen, og så er det rart at have en sofa som er nem at rengøre.

En slidstyrke måles i Martindale, hvor der i private hjem anbefales et minimum mellem 15.000-25.000 Martindale, for at sofaen kan kunne klare et normalt slid.