En billig tandlæge når SU’en ikke rækker

En billig tandlæge når SU’en ikke rækker

Du tjekker kontoen efter fredagens fest. Din konto er tydeligvis blevet gode venner med den lokale bar, for der er i hvert fald blevet trukket penge for diverse øl. En del penge. Du vender dig i sengen og får øje på din kalender. ’Tandlæge’ står der på næste fredag. Det bliver din konto nok ikke så glad for.

Når man er på SU, kan det være svært at finde rundt i, hvad der er billigst. Når man så også har gårsdagens forelæsning i hovedet, er det nok ikke tandlægetilbud, der ligger i baghovedet. Alligevel behøver det ikke at være så svært.   

Tandlæge

Spar op til 40% på behandlinger hos Godt Smils billige tandlæger 

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde med 26 tandklinikker i Danmark, der tilbyder god behandling til en fair pris. Det kan være en dyr omgang bare at få tjekket tænderne. Men hvis du er mellem 18-25 år, koster det lige under 100 kr. at få en grundundersøgelse af tænderne. Det er ca., hvad der svarer til en caféburger. Så her kan det altså godt betale sig at få et tjek af tænderne. Priserne er også lavere end gennemsnittet i Danmark, så du ved, at du vælger det billigste.   

På Godt Smil klinikkerne finder man også det nyeste og moderne udstyr på markedet. Behandlingen er derfor af høj kvalitet, og du behøver heller ikke at sidde lige så længe i tandlægestolen, så du hurtigt kan komme hjem til bøgerne eller vennerne.   

Tandbehandlinger efter dit behov

Hvis du skulle være så uheldig at vælte på cykel i morgentrafikkens tumult på vej til skole og f.eks. knække en tand, så kan Godt Smil hjælpe dig med behandling. Godt Smil tilbyder tandbehandlinger som f.eks. tandblegning eller visdomstænder. Selvom man ikke tænker over det, så får de fleste unge visdomstænder i teenageårene eller i 20’erne. Hvis visdomstanden skal fjernes, kan det være en smertefuld og dyr omgang, så heldigvis kan man kontakte en Godt Smil tandlæge, så man kan få hjælp til at få smerten væk. Hvis du lider af tandlægeskræk, har du også mulighed for at blive behandlet under sedering eller fuld narkose.

Som ung studerende har man mange ting i hovedet, og der er udseendet det sidste, man har lyst til at bryde hovedet med. Heldigvis kan Godt Smil hjælpe med kosmetiske tandbehandlinger som f.eks. Invisalign, som er en usynlig bøjle, hvis man har skæve tænder eller overbid. Godt Smil har mange dygtige tandplejere og tandassistenter, så du kan finde en tandbehandler lige til dig.  

Godt Smil tandlæger i hele landet

Hvis du lige er fyldt 18, er det ikke længere børnetandlægen, der gælder, så du skal have valgt en ny tandlæge. Det billigste og bedste valg er altså at få tjekket tænderne hos en Godt Smil tandlæge. Godt Smil har klinikker i de største studiebyer og landet over. Med 26 klinikker at vælge imellem, er der noget for enhver. Så du kan med god samvittighed tage en ekstra øl i byen, når du ved, du har valgt den billigste tandlæge hos Godt Smil.