Derfor skal du flytte til Valby som studerende

Derfor skal du flytte til Valby som studerende

Når man skal studere i København, er ens største bekymring ofte at finde bolig. Og det er heller ikke uden grund. Der er rift om samtlige små kollegieværelser, lejligheder og ungdomsbolig i København. Det kan være rigtig svært at få foden indenfor, især hvis man ikke kommer fra området, og ikke har noget netværk i hovedstaden i forvejen. Rigtig mange unge studerende kommer til København for at studere, men også for at bo i selve midtbyen – derfor er der så stor kamp om boligerne. Derfor kan det være en stor fordel at bo udenfor midtbyen, da det kan være nemmere at komme til. Valby kan blandt andet være et helt ideelt sted at slå sig ned som studerende.

Valby – masser af muligheder

Valby er en attraktiv bydel i København. Selvom det ikke er selve midtbyen, så er der stadig rig mulighed for shopping, kultur og fritidsaktiviteter. I Valby ligger eksempelvis Spinderiet, som er et stort shoppingcenter med cirka 50 butikker. Så man behøver altså ikke nødvendigvis et smut til København for at forkæle sig selv. Derudover er der masser af spændende spisesteder og kulturelle tilbud i Valby.

Find de bedste ting til dit nye hjem

Når man som ung studerende flytter hjemmefra, går det op for én, hvor mange ting og sager et hjem egentligt kræver. Mange styrter afsted i IKEA og diverse butikker for at finde de nødvendige ting. Men hvis man er ude i større investeringer som vaskemaskiner, kan det være en uheldig beslutning blot at skynde sig ud og bruge penge. Når det drejer sig om vigtigere og dyrere ting til hjemmet, er det en rigtig god idé at orientere sig online. Online kan man læse om, hvilke produkter, der klarer sig bedst i test, så man kan tage en mere velovervejet beslutning.