Derfor er kuglepenne med logo genial reklame

Derfor er kuglepenne med logo genial reklame

Sponsoreret indhold:

Reklame er en af de allervigtigste områder at sætte skarpt ind på som virksomhed, hvis man gerne vil nå ud til kunderne. Du kan have et nok så fantastisk og billigt produkt, men hvis ingen ved, at din virksomhed eksisterer, eller hvis de glemmer dens eksistens, er du lige vidt. En af de absolut billigste måder at reklamere på, er ved at give kunderne kuglepenne med logo. Dette er meget smartere end at dele en flyer ud.

Reklamegaven der beholdes

Forskellen på en flyer eller anden visuel reklame er, at kunden smider den ud, så snart vedkommende har set den. Her er det helt modsat med en gave. Giver du dine kunder noget, som de fleste bruger, er der stor sandsynlighed for, at de beholder gaven. Alle får brug for en kuglepen her og der. Mange har en kuglepen liggende i tasken, i bilen, på kontoret osv., så der altid er en kuglepen indenfor rækkevidde, hvis man lige har brug for at notere en hurtig besked ned eller skrive en huskeliste.

Det vil sige, at kunden tager en kuglepen frem, hvor dit logo eller navn står skrevet, og læser det, hver gang vedkommende bruger kuglepennen. Det vil med andre ord sige, at kunden igen og igen bliver mindet om dit brand og virksomhed.

Billige kuglepenne med logo

Kuglepenne med logo kan købes til nærmest ingen penge, hvorfor det er en ekstremt billig form for markedsføring, hvis man sammenligner med andre former for reklame. Det er typisk således, at man kan få stykprisen længere og længere ned, desto flere kuglepenne med logo, man køber.

Du kan også overveje, om det er lavest mulig pris, der vægter højest, eller om det er kvaliteten. Er du ude og dele kuglepenne ud til højre og venstre i forbindelse med et åbent hus, en messe eller andet arrangement, kan det måske betale sig at få stykprisen i bund, så der kan deles så mange kuglepenne med logo ud som muligt. Skal du forkæle dine kunder, er det måske værd at investere lidt mere pr. kuglepen så kuglepennen med dit logo på bliver deres yndlingskuglepen.

Hvis du køber et stort antal billige kuglepenne med logo online, skal du ikke være bekymret for, at de tørrer ud, inden du kan nå at få delt dem alle sammen ud. Du kan nemlig få dem leveret i små poser, der giver pennen et ekstra fint udtryk, og som samtidig sørger for, at den ikke tørrer ud.