DJ Asle Bjørn på Retro!

DJ Asle Bjørn på Retro!

Asle kan beskrives som funky, beskidt, og altid til fest-folket. Med mange års erfaring fra massevis af udenlands gigs (Miami til Tokyo) og udstråling af et sublimt overskud tager han publikum med på en rejse. Er det pumpende vokal electro, house eller hårde tech breakbeats, har de alle et fælles træk: Hænderne I vejret!

Tid og sted: Lørdag d. 26. juni kl. 24:00 @ Club Retro Odense.

Asle har en stil der er helt unik for Danmark.

På remix-siden har Asle haft en finger i maskineriet hos for eksempel: Ida Corr, Safri Duo, Swan Lee, New Order, Moi Caprice, Luther Vandross, Camille Jones, Infernal, Blue Foundation m.f. Asle har en række gange været nomineret til Danish DeeJay Awards – og vundet to – for årets remix(Swan Lee) og Årets Upfront udgivlse(Golden Sun).

Med i pulten er DJ NME aka. Ronnie Veiler.

Ronnie har spillet DJ jobs i både Schweiz, tyskland og Norge. Og har siden 80érne været en super mix -og scratch DJ hvilket man stadig kan opleve når han tryller i pulten. Ronnie har lavet musik og remix i en halv menneskealder og har været så heldig at kunne leve godt af sine musikalske evner.

Albani og Tempt Cider er vært ved dette arrangement

De sørger for gode priser på TEMPT Cider hele natten og velkomstdrinks til de 100 første gæster. Bestil bord med det samme - Klik her Læs mere om Club Retro Odense her