Copytrading hos eToro – sådan kopierer du professionelle investorer

Copytrading hos eToro – sådan kopierer du professionelle investorer

Annonce

Kunne du godt tænke dig at kopiere professionelle investorer og få samme afkast som de professionelle? Det lyder for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Copytrading er stadig relativt nyt og blev lanceret af eToro som kom med et nyt og revolutionerende produkt som skulle ændre måden at investere på. Lad os grave dybere i hvad copytrading er og hvordan du investere i copytrading hos eToro. 

Hvad er Copytrading?

Copytrading er en af de nyeste måder at investere på, hvor du simpelthen kan kopiere andre investorers.  porteføljer helt automatisk. Det der er interessant ved copytrading er at det ikke koster noget at gøre det. Det er altså gratis at få lov til at investere i deres porteføljer og når de handler nye aktier, så vil din portefølje procentvist følge med. Det betyder at når de f.eks. køber for 5% af deres portefølje i en aktie, så vil 5% af din portefølje følge med i denne investering. Når investoren sælger, så vil din copytrading portefølje også følge med. 

Hvordan investerer du med copytrading hos eToro?

For at komme i gang med at investere med copytrading hos eToro så skal du faktisk ikke gøre særligt meget. Det fungerer meget lige som hvis du havde investeret på en almindelige investerinsplatform. Men vi har alligevel lavet en simpel guide til hvordan du kommer i gang med at investere med Copytrading hos eToro så du kan komme hurtigt og simpelt i gang. 

  1. Det første du skal gøre er at oprette en konto hos eToro. Du kan læse en anmeldelse af eToro her hvor du kan læse lidt omkring hvordan du opretter en konto hos eToro.
  2. Når din konto er oprettet hos eToro så kan du indsætte din første indbetaling. For at komme i gang med copytrading så er det mindste man kan investere med 200 dollars hvilket svare til omkring 1200 danske kroner.
  3. Så skal du finde en investor som du vil kopiere. Her er der mange at vælge imellem, men der er også en kategori der hedder mest kopierede, som giver dig nogle forslag til dem som bliver kopieret af flest andre.
  4. Nu skal du blot klikke på ’’kopier’’ og så er du succesfuldt i gang med at investere med copytrading hos eToro.

Vi håber at du har kunne bruge vores guide. God investering. Og hvis du vil vide mere, så kan du finde flere informationer på copytrading.dk her hvor der både er anmeldelser af forskellige platforme og meget mere.