Comedy show med 80 % studierabat!

Comedy show med 80 % studierabat!

Pejsegården afholder et yderst underholdende comedy show over sommeren, hvor bl.a. Gordon Kennedy medvirker. Arrangementet koster normalt 530 kr., men Pejsegården har indvilliget i at give nærmest fri adgang til studerende. Hotellet bag giver dig nemlig hele 80 % studierabat, så du kan opleve arrangementet til bare 95 kr. inkl transport (fra Aarhus de tre første fredage i september + efter aftale)!

Billetbestilling og info: 7575 1766 - www.pejseshow.dk

 

Arrangementet er et musikalsk comedy show – En rejse på 1. klasse ”Spis, pejs og vær glad”, som går i luften hver fredag og lørdag, fra den 24. august til og med 24. november kl. 18.30.

 

Årets Pejseshow på Hotel Pejsegården er et musikalsk comedy show i absolut særklasse!

Oplevelser og rejser bringer glæden og humøret frem i os alle, så Pejse Air flyver dig på en 1. klasses festlig tur, hvor det veloplagte crew hold underholder med komik, satire og musik, så her får du brug for at medbringe det gode humør og sætte dig godt tilrette for at nyde en flyvetur fyldt med overraskelser udover det sædvanlige, i det musikalske comedy show ”Spis, pejs og vær glad”.

Ud at flyve med de skøre…
Pejseshowet præsentere året stærke crew hold af 4 skøre stjerner ombord på Pejse Air, som alle vil gøre deres yderste for at give dig et for-flyvende show, når de tager dig med på en musikalsk og hamrende morsom rejse – på 1. klasse.

Det er en unik blanding af revy, show, stand-up, sang og musik. Noget at fundere over, noget at grine af og noget super fed musik for øregangen.

Video fra Pejseshowet sidste år

Et scoop af et stjerne crew hold:
Gordon Kennedy - Farshad Kholghi - Sara Poulsen - Mikkel Schrøder Uldal

Musik på rejsen spilles af:
Rasmus Friss Tvørfoss på trommer – Jason J. Dove på piano – Jakob ”Jønne” Nielsen på bas

I kontroltornet
Instruktør: Donald Andersen

PEJSESHOW 2012
er ikke bare top underholdning!
Det er også dans til et af DK’s bedste livebands, drinks og cocktails i den roterende bar, og ikke mindst Jasons stemningsfyldte ”sing along” piano lounge, hvor alle samles om Jasons flygel, og synger med på alle de store hits.

Bording
Der er take off til Pejseshow kl. 20.30.
Vi lander igen kl. ca. 22.30 hvorefter der er dans til liveband og hygge i Jasons piano lounge!

 

Billetbestilling: 7575 1766 - www.pejseshow.dk

Det hele går i luften, fra transitten:
Hotel Pejsegården, Brædstrup - som man næsten kan kalde for det jyske hotel ”Las Vegas”. For her kan man opleve alt udover det kæmpe Pejseshow - restauranter – bowling – spillehal – morskabsmaskiner - piano lounge bar - cocktail bar – roterende bar – swimmingpool – underholdning, hele året - Texas town – fest lokaler – 120 værelser og m.m.

Kort fakta om skuespillerne:
Et scoop og godt sammensat musikalsk humoristisk talentfuldt hold, som med deres forskellige personligheder og talenter gør pejseshowet endnu stærkere, sjovere og energisk. For en ting har de tilfælles, de kan alle underholde på 1. klasse med god humor, spas, musik og satire.

Gordon Kennedy: Er en dygtig humoristisk skuespiller, som tilfører showet noget genialitet, sjov og komik. Han er meget hurtig på aftrækkeren efter mange år på scenen som stand-up og revy komiker og har en stor erfaring fra humoristiske spillefilm, serier, tv-produktion, som instruktør og på revy- og teaterscenen. Nogen husker ham nok på scenen som gæst i pejseshow sidste år.

Farshad Kholghi: Er en energisk morsom entertainer, som tilfører vanvittige karakterer og satiriske vendinger til showet, og har været en del af pejseshowet i mange år. Han er en erfaren entertainer, eftertænksom klummeskribent, medvirket i film, serier og er en anerkendt foredragsholder og er senest set med sit eget one man show ”Guld og grønne jomfruer”.

Sara Poulsen: Er den nye spirende stjernefrø i pejseshowet, en smuk sjov musikalsk skuespiller, som kan give den gas på scenen med tempo, sang og underholdende satire i top klasse. Hun er tidligere set som skuespiller, senest fra Rottefælde-revyen og lægger også sin pragtfulde stemme til tegnefilm, spil og reklamer.

Mikkel Schrøder Uldal: Er en humoristisk musikalsk entertainer, som med sit store musikalske talent kan underholde på alle musikinstrumenter, og med sang, satire samt morsomme, skæve indfald på scenen, har en bred erfaring fra DR, B&U, tv satire, shows, revy, som musiker og vært samt tilrettelægger og udvikler. Han er også en kendt kending fra de tidligere pejseshow.

Gå ikke glip af dette enestående tilbud på Hotel Pejsegården. Og husk du må tage op til fire venner med på dit studiekort. Er I en gruppe, der gerne vil opleve Pejseshowet, så kontakt hotellet, der gerne hjælper med transport m.v.

 

For mere information og billetbestilling:

Hotel Pejsegården
Søndergade 112
8740 Brædstrup
E-mail: hotel@pejsegaarden
Tlf.: 75 75 17 66
www.hotelpejsegaarden.dk

Bestil billetter med hele 80 % rabat på Pejseshowet 2012