Club La Santa - aktiv ferie på din måde

Club La Santa - aktiv ferie på din måde

Club La Santa er verdens største legeplads for aktive mennesker. Et sted hvor sporten er ”all inclusive”. Det betyder at du kan nyde faciliteterne, holdundervisning og underholdning gratis. Club La Santa er for alle niveauer og aldre.

Club La Santa har 75.000 m2 hotel, sports- og motionsfaciliteter, herunder vandsportscenter, svømmestadions, fritidspool, cykelcenter, dykkercenter, golfbane, restauranter og supermarked. For børn mellem 3 og 12 år er der børneklub med masser af tilbud. Hver aften er der underholdning. Priser fra ca. 5000 pr. person, afhængigt af årstid, antal mv.


De mange gode faciliteter og den professionelle træning og instruktion fra Club La Santas egne Green Team instruktører, giver dig muligheden for at prøve nye sportsgrene, og forbedre din teknik inden for din favorit sport. Ligesom det er gratis at bruge faciliteterne, er det også gratis at låne udstyr. Hver uge tilbyder Club La Santa et omfattende ugeprogram med masser af sportsgrene og aktiviteter.

Du skal ikke være god til sport for at deltage – du skal være glad for aktivitet, fysisk udfoldelse og sport. Størstedelen af gæsterne på Club La Santa kommer for at holde ferie, lege og have det sjovt - men de professionelle gæster også Club La Santa – både enkeltvis og i grupper. Så du kan sagtens møde en verdensmester og andre store sportsstjerner under din ferie.

Du kan booke din næste ferie allerede nu herunder!

I forbindelse med ferieplanlægning det ofte af afgørende betydning at vælge en børnevenlig destination. Club La Santa har masser af aktiviteter og turneringer kun for børn og unge hver eneste uge – så som fodboldskole, teenager fitness, windsurf- og svømmeundervisning, samt en børneklub fyldt med sjov, leg og fællesskab.

Når du rejser til Club La Santa, står mere end 40 aktiviteter og tilhørende faciliteter klar til dig. Derudover kan du gratis låne udstyr, få undervisning fra kompetente instruktører og deltage i sjove turneringer. Rammerne perfekte til familierejser, hvor alle er aktive, både sammen og hver for sig.

Rejser du som single, er Club La Santa et ferieparadis. De mange sociale aktiviteter og muligheder på Club La Santa, betyder, at der altid er nogen at være sammen med, på en helt naturlig måde. Du kan deltage i mange forskellige holdaktiviteter og sociale turneringer hele ugen, og du falder naturligt i snak med de andre gæster.

Året rundt afholder Club La Santa flere single tema- og eventuger, hvor du møder aktive og friske mennesker fra hele landet, der også er på singleferie.

Club La Santa ligger på den nordvestlige del af Lanzarote og selve øen ligger 130 km fra Afrikas kyst og er en af de kanariske øer. Lanzarote byder på klart vand, sol og varme året rundt. I marts måned 2014 åbnede La Santa dørene til 96 nybyggede lejligheder, der sammen med den ældre del af komplekset kan huse 1400 sovende gæster. Derudover er der også tilføjet 2 olympiske svømmebassiner, aerobics områder, en sportshal, squashbaner, et golf træningsområde, et nyt cykelcenter, rekreative områder og et stort moderne konferencecenter.

Husk du kan få hjælp til alt vedr. rejsen, ophold og muligheder på deres hjemmeside. Du kan finde din næste rejse på Club La Santa