Bison okse hos Reinwald’s

Bison okse hos Reinwald’s

Fra onsdag, den 12. januar serveres der Bison okse på Reinwald’s Restaurant. Bestil bord nu på telefon: 33 91 82 80
Vi har tilberedt en menu med Bison okse i amerikansk stil, med bl.a. grill stegt Bison okse, kammuslinger, krebs, Clam Chowder, torsk ”Bloody Mary” andelever, tranebær, chili, varm chokolade, vanille iscreme og kirsebær. 20 forskellige udsøgte amerikanske vine kan der vælges imellem i det ekstra vinkort, til Bison okse menuen er der sammensat en vinmenu af 5 forskellige amerikanske vine. Både Bison okse menu og vine serveres indtil sidst i februar.

En rigtig bøf

Kødet fra Bison oksen er mere fyldigt i smagen end oksekød. Kødet er særdeles velsmagende med en raffineret og delikat kød smag. Kødet er kort fibret, hvilket gør endvidere at kødet ikke virker råt, selvom det skal rødt når det serveres. Det optil 900 kilo tunge Bison okse, der på trods af sin størrelse og derved ser meget frygt indgydende ud, er et meget fredeligt og sky dyr og plejer at flygte fra mennesker. Bison oksens føde er hovedsagligt græs og hø, og kødet er yderst proteinrigt, er mørt med en meget fyldig smag. På grund af de korte fibre og de lave fedtindhold i kødet, skal det ikke steges eller grilles ved så høj temperatur som andet rødt kød. Bison oksens kød tilhører luksusudgaven, når man taler om rødt kød.

En sundere bøf.

I USA foregår der stadighed forskning af Bison oksekødets fortræffeligheder. Mennesker der ikke tåler rødt kød, kan ofte spise Bison okse kød uden problemer, ligeledes anbefaler forsker Bison okse kød til hjertepatienter samt diabetikere. Læs mere om Reinwald's eller bestil bord her