Aktiviteter i Odense, der ikke ruinerer dig

Aktiviteter i Odense, der ikke ruinerer dig

Som studerende må man ofte se i øjnene, at der ikke er mange penge til sjov, da der er regninger og bøger, der skal betales ved hjælp af en indkomst, der ikke ligefrem brillerer. Derfor er det en god ide at finde nogle aktiviteter, der ikke koster alverden, hvis der stadig skal ske lidt i hverdagen. Af den grund vil vi her liste et par ting, som du kan lave i din fritid, uden at det vil koste dig de helt store summer af penge. Der vil både være ideer til, hvad du kan lave med dine venner og veninder, men der vil også være bud på, hvad du kan lave alene.

 

Gå en lang tur ved Odense Å

Når først det er blevet rigtig godt vejr, så er det utrolig hyggeligt at gå en tur langs Odense Å, som du kan følge fra Munke Mose. Dette kan du gøre både alene eller med dine venner og veninder. Det kan være rigtig afslappende, hvis du vælger at gøre det alene, sætter noget god musik i ørerne og bare kobler helt af og kun lytter til dine egne tanker. Det vil formentlig tage dig en god time at gå turen, så du får også en masse motion ud af det.

Du kan, som nævnt, også gøre det med dine venner. Her kan det eksempelvis være en ide, hvis I holder en pause ved Skovsøens vaffelhus, Frits’ Vafler, hvor I lige kan hvile benene og hygge jer med en is. Det behøver trods alt ikke at være den dyreste af slagsen.

 

Spil brætspil på Papas Papbar

Du har sikkert hørt om Papas Papbar et par gange, da det er blevet en stor succes. Hvis du ikke har været der endnu, så er det besøget værd, da der er en utrolig hyggelig stemning i det mindre lokale på grund af den dæmpede belysning, retro møblering og småsludren over det hele. Du kan spille et udvalg af brætspil helt gratis, hvilket gerne er de typiske klassikere som Ludo.  Du kan også betale 25 kroner, og så kan du spille en masse avancerede og nyere spil. Så tag endelig nogle kammerater med derned, og så kan I gøre det helt gratis eller vælge at bruge lidt penge på brætspil, øl eller kaffe.

 

Læs dine yndlingsbøger

Du får nok læst en masse bøger som studerende, men det kan være meget afslappende og underholdende at læse en bog, som du selv har valgt og fanger dine andre interesser. Det kan eventuelt være noget fiktion, eller også kan det være noget faglitteratur, som omhandler et andet emne, end det du studerer til daglig.

Vi modsiger måske også lidt os selv her. Vi skrev først, at du har få penge, fordi du skal købe bøger i massevis – og nu anbefaler vi dig at købe flere! Men det kan selvfølgelig gøres langt billigere end de priser, du finder i diverse bogforhandlere. Du kan eventuelt tage en tur på biblioteket, hvor du kan låne bøgerne fuldstændig gratis. Men du kan også forsøge dig med en Mofibo rabatkode og dermed købe nogle bøger lidt billigere, end du normalt vil have mulighed for. Det er helt op til dig, om du gerne vil være ejeren af bogen, eller om du hellere vil låne dig frem til den.