5 spareråd til vinteren

5 spareråd til vinteren

Sponsoreret indhold:

Når det bliver koldere udenfor, og mange af os skal bruge mere energi på at holde varmen, kan det være svært at spare penge. Men der er alligevel nogle ting, du kan gøre for at spare lidt ekstra hver måned. Her får du fem tips til, hvordan du kan spare penge om vinteren.

 

  1. Spar på varmen

Når du holder varmen, bruger du energi – og det kan blive dyrt. Derfor er det en god ide at finde ud af, hvor du kan spare på varmen. Luk for varmen i rum, hvor du ikke er, og sænk termostaten i din bolig en grad. Det kan give dig en besparelse på op til 10 procent.

 

  1. Udnyt solen

Når solen skinner, er det en god ide at udnytte den til at holde varmen. Hæng tøj ud til tørre, og åbn vinduerne for at få frisk luft ind. På den måde slipper du for at bruge så meget energi på at holde varmen indendørs.

 

  1. Vask tøjet på laveste temperatur

Vask tøjet på den laveste temperatur muligt for at spare penge og energi. Og hvis det kan vente, så vent med at vaske det, til det fylder fuldt maskinens kurv. På den måde sparer du både energi og penge.

 

  1. Køb energieffektive produkter

Hvis du vil spare penge og energi, er det en god ide at investere i energieffektive produkter. De koster ofte lidt mere i indkøb, men du vil have glæde af dem i mange år fremover – og de vil spare dig for mange penge i længden.

 

  1. Slut med unødvendige udgifter

Det er vigtigt at have et overblik over sine udgifter – især når man gerne vil spare penge om vinteren. Lav en budgetplan for dig selv, og forsøg at holde dig til den så godt som muligt. Så vil du automatisk spare penge på de ting, du ikke har brug for.

 

Hvis du følger disse tips er du godt på vej til spare penge denne vinter. Find flere gode råd til privatøkonomien på helthonning.dk