4 ting du kan ønske dig til jul, hvis du også er helt blank (til ham)

4 ting du kan ønske dig til jul, hvis du også er helt blank (til ham)

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du også er studerende, har travlt med eksamener, byture, venner, mm, og julen ikke lige er det første du tænker på, så læs med her. Julen er måske ikke længere det samme, som den tidligere har været. Og derfor betyder gaverne heller ikke alverdens længere (uden at lyde utaknemmelig selvfølgelig). Men dine forældre er begyndt at spørge dig om en ønskeseddel, og den har du altså ikke helt styr på. Derfor har vi lavet en lille liste med 5 ting, du kan ønske dig, hvis du skal have sendt noget afsted eller står og mangler det sidste inspiration.

Tøj

Vores første forslag er tøj. Man kan altid bruge et eller andet nyt. Om det er bukser, skjorte, t-shirt, osv. Det kunne jo for eksempel være, at du manglede en ny skjorte til nytår, og så kan du jo passende ønske dig sådan en. Der burde i hvert fald være rigeligt med muligheder, hvis du er helt blank. Moden skifter hele tiden, og det kan være svært at følge med, når man er på SU. Julen er altså derfor en rigtig god mulighed at få klædeskabet opdateret på.

Termokande

Ja en termokande. I hvert fald hvis du er kaffeelsker. Du vil hurtigt finde ud af, at en termokande kan redde din dag, når du sidder til forelæsninger. Den kan være din trofaste makker til de lange timer. Og så kan den spare dig en masse penge, så du ikke går og køber for dyr kaffe i kantinen hele tiden. Det er da vist, hvad man kalder for en win win.

Oplevelser

Du kan altid ønske dig oplevelser. Det kan både være med familie, venner eller kæresten. Og de kan jo være i mange afstøbninger. Måske koncert, spaophold, kulinariske oplevelser, ølsmagning og go-kart - you name it. Det skal bare være, noget som, du synes, er fedt.

Ting til lejligheden

Uanset hvor træls det lyder, så kan det være godt givet ud. Det er ikke altid, at man selv gider bruge penge på de ting, som man mangler i lejligheden. Derfor kan du ønske dig det i julegave. Så kommer du da udenom det problem.

VI håber, at du kan bruge denne lille liste. Så du hurtigt kan få lavet ønskesedlen, så du har mulighed for prioritere nogle andre ting. Det kan da være, at der er kommet en ting af to-do-listen.