3 rejser du skal tage, når du er færdig med gymnasiet

3 rejser du skal tage, når du er færdig med gymnasiet

Sponsoreret indhold:

Der er intet bedre end følelsen, når man er færdig med sin gymnasietid. Efter at have gået i skole vitterligt hele livet er der pludselig en helt overvældende følelse af frihed og verden ligger i sandhed åben for dig.

Mange vælger at arbejde og spare penge op til at rejse, hvilket kan være en fantastisk idé, der giver minder for livet. Lad os herunder se nærmere på tre rejser alle skal tage, når de er færdige med gymnasiet.

Rundrejse i Asien

Den klassiske rundrejse i Asien med rygsækken og måske en ven eller veninde i hånden. Det er en rejse, der nok for evigt vil være populær for os danskere, der jo bare kommer helt ekstremt langt for vores opsparede penge i Asien.

Det kan anbefales at flyve fra Danmark til Bangkok i Thailand og lægge ud med at opleve det smukke rejseland. Læg ud med at opleve Bangkoks pulserende byliv og rejs så videre til øer som Phi Phi, Koh Tao og Koh Phangan til full-moon party som en ægte backpacker.

Rejsekris har flere gode guides til Thailand, der kan hjælpe dig med planlægningen.

Storbyferie i Europa

Denne er måske mere utraditionel, men jeg har den med på listen fordi jeg synes pointen er vigtig. Du har lige gået i skole hele dit liv, men hvis du går direkte ud at arbejder mangler der uden tvivl lidt sjov i livet.

Derfor vil jeg lige huske dig på, at ud altså kan rejse rigtig billigt i Europa og tage et par afstikkere mens du sparer penge op til den helt store rundrejse.

Overvej destinationer som Budapest, Barcelona og de mindre byer i Storbritannien til din rejse, så kommer du også langt for pengene og der er billige flybilletter til alle destinationerne. Det er måske ikke lige her du skal rejse til London eller Sverige.

 

Rejs mens du arbejder

Der er faktisk ingen der siger, at du skal arbejde i den lokale tøjbutik i dit sabbatår. Vi skriver 2022 og det er muligt at arbejde fra hele verden, hvis du finder et job der kan udføres online.

Det kunne eksempelvis være i SEO, tekstforfatning eller hvis du har nogle skills indenfor f.eks. videoredigering eller lignende.

Du kan både finde disse jobs på traditionelle platforme som Jobindex og Jobnet, men søg også videre på f.eks. Upwork eller Fiverr.

Der er penge nok at tjene og du kan faktisk rejse rundt mens du arbejder i 2022.