3 gode grunde til at starte til tango som voksen

3 gode grunde til at starte til tango som voksen

Kan du mærke at du mangler en fed fritidsaktivitet, men synes du at det er svært at springe ud i noget du aldrig har prøvet før, fordi du ikke længere er teenager og kan undskylde dig med din unge alder, så skal du ikke tøve for der er flere som dig og derfor også hjælp at hente.

Find det du fascineres af og som blusser din passion for noget op

Dans for voksne er rent faktisk en ting. Det er aldrig for sent at lære noget nyt og hvis du har svært ved at lade være med at føle musikken når du hører den eller bare savner at danse rundt med nogle ekstra forbudte trin, så er det faktisk slet ikke så tosset at kaste sig ud i tango for voksne. Her får du 3 gode grunde til at starte.

Først og fremmest er der jo den vigtige del der omhandler at vi alle har brug for noget for at føle passion for noget. Har du måske nogle ensformige arbejdsdage eller har du bare altid haft en større interesse for dans end andet, så er det helt sikkert en af de grunde du bør vægte i din beslutning.

Der er to til tango, men et helt fællesskab der venter dig

Som en anden god grund, så kan det sociale spille ind. Det kan godt være at man er to personer til tango, men hele det fællesskab du møder når du træder ind i et dansestudie omgivet af andre som dig selv, der er fascineret af tangoens verden, kan for mange være en uventet men positiv sag.

Sidst men ikke mindst så er det jo selvfølgelig vigtigt at få bevæget kroppen med en form for motion. Måske du bare ikke lige føler den, når du hamrer afsted på en motionscykel eller på løbebåndet i fitnesscenteret og i stedet for at gå helt i stå med den fysiske aktivitet, vil tangoen her være med til at holde din krop i form samtidig med at du har det sjovt.