3 gaveidéer til studenten

3 gaveidéer til studenten

Når et medlem af familien eller vennekredsen bliver student, må man finde på en gave at medbringe til studentergildet. For det skal naturligvis fejres, at tre års slid og slæb er slut, at man endelig kan brænde sine noter og glæde sig over at have bestået studentereksamen. Læs med her, hvor vi giver dig tre gode gaveidéer til den nyudsprungne student!

 

Det kan være svært at finde på den perfekte studentergave, for i dag har mange unge alt, hvad de har brug for. Mange har studiejobs, hvor de tjener penge til det, de ønsker sig.

 

Andre står overfor at skulle flytte hjemmefra, så udstyr til hjemmet kan man altid købe. Men det kan også være, at der er andre ting, der måske falder i endnu bedre jord. Nedenfor får du 3 gode idéer, der gør det lidt lettere at gå på gaveshopping.

1. Høretelefoner

En gave, som rigtigt mange unge vil blive glad for er et par gode høretelefoner. Hos Skalhuset finder du et stort udvalg af høretelefoner og andet mobiltilbehør, så det er et godt sted at finde studentergaven.

 

Her kan du fx købe de populære Airpods fra Apple, som sættes i øret og trådløst leverer lyd fra mobiltelefon eller tablet. Er budgettet større, kan du vælge et sæt høretelefoner der omslutter øret og giver uovertruffen lyd samt støjreduktion.

 

Dette er gaven til ham eller hende, der sætter pris på god lyd og muligheden for at lukke verden ude for en stund, måske mens man læser lektier eller kører i toget. Der er ikke mange, der ikke bliver glad for et par gode høretelefoner.

 

2. Etui til telefonen

Man siger godt nok, at man går ind i de voksnes rækker allerede ved konfirmationen. Det betyder dog ikke, at man helt er klar til voksenlivets ansvar. Som student er man imidlertid dét tættere på. Det kan du omfavne med en gave, der indbyder til fornuft og ansvarlighed.

 

Et etui til telefonen er en super gave til studenten, der måske har tabt sin telefon lidt for mange gange… Etuiet yder nemlig beskyttelse, så telefonen bedre tåler stød. Du kan eventuelt overveje et såkaldt tegnebogsetui, der også har praktiske lommer til kort og mønter. Så er der styr på sagerne!

 

3. Flytte-hjemmefra-pakken

Står studenten og skal til at flytte fra reden? Det er en stor begivenhed, som kræver en hel del forberedelse. Her kan du være behjælpelig med din gave. Lav en kurv med alt det vigtigste, studenten har brug for i det nye hjem.

 

Det kunne eksempelvis være et håndklæde, en kop til kaffen, sengetøj, spaghetti og ketchup, tallerkener, fade eller et godt grydesæt. Disse praktiske gaver kan man altid bruge, så dit gavevalg vil sandsynligvis falde i god jord. Tilbyd eventuelt at hjælpe med flytningen som en del af gaven.

 

Hvorfor overhovedet give en gave?

Der er visse store milepæle i livet, der ikke må gå ubemærket hen. Det gælder fx konfirmationen, studentergildet og store runde fødselsdage. Disse dage skal fejres med manér, og vi markerer, at de er noget særligt ved at give gaver.

 

Derfor skal studenten selvfølgelig have en skøn gave, om ikke andet så en frisk buket blomster, der dufter af frihed og eventyr.