Rabat på rejser med DSB

Rabat på rejser med DSB

Rigtig mange mennesker er afhængige af offentlig transport i deres hverdag, og dette kan ofte godt være en dyr affære. Derfor er det rart at kunne spare lidt, når man som studerende er på SU og ikke har særlig mange penge at gøre godt med, når man går på en videregående uddannelse. Når du er ung og/eller studerende kan du få rabat på din togrejse hos DSB. Der er ikke et bestemt procent rabat man kan opnå hos DSB, ved at være studerende: dog afhænger besparelsen af, hvor ofte du rejser med toget samt hvor din rejse går hen. Der er ikke en decideret dsb studierabat, men derimod har dsb rabat man kan benytte som studerende og ung. Læs videre her, for at finde ud af, hvilke billetter og kort du kan spare på, når du er studerende.


Hos DSB tilbyder de en række studie og -ungerabatter, som er fordelt over en række forskellige rabatsystemer, og her er der mulighed for at få besparelse helt op til 50% som ung eller studerende.


Ungdomskortet
Ungdomskortet fra DSB er beregnet til unge studerende, som pendler mellem deres hjem og skole. Fordelen ved dit ungdomskort er, at man kan køre så meget man vil for et fast lavt beløb. Med ungdomskort kan du få mange fordele på billetter og rejser med DSB.


Ungrabat på togbilletter
Hvis du er indehaver af et ungdomskort, er 16-25 år eller går på en SU-berettiget uddannelse, kan du købe togbilletter med ung rabat. På denne måde sparer du altid 25 % på dine billetter.


DSB Ung Klapsæde
Hvis du rejser uden for myldretiden kan du rejse så langt du vil for 89 kroner, hvis du er 16-25 år eller har et ungdomskort.


DSB Orange
Hvis du er ude i god tid, er det muligt at spare mange penge på DSB orange billetter. Derfor kan du med fordel bestille dine billetter i god tid, for at opnå en god besparelse.


Rejsekort ung
Med et rejsekort kan man rejse på tværs af takstgrænser, og man skal blot medbringe sit kort og tjekke ind når rejsen starter, og tjekke ud når rejsen slutter. Med et rejsekort er der mængdebesparelse, det vil sige jo mere man rejser, jo større bliver ens rabat. Som ung kan man få et rejsekort for unge, og for at få denne skal du enten have et ungdomskort eller være mellem 16 og 25 år.


Læs mere om de forskellige rejsetyper på dsb.dk, og find ud af hvordan du får den billigste rejse for netop dig, og hvordan du herved sparer flest mulig penge på din rejse.

Få op til 50 % i studierabat hos DSB

Udbyder
DSB