Få 30 % på to leveringer fra HelloFresh

Få 30 % på to leveringer fra HelloFresh

HelloFresh er en abonnementstjeneste på spændende og lækre måltidskasser. Måltidskasserne fra HelloFresh indeholder ingredienser, der alle er opmålt til opskrifterne, du får. Opskrifterne er overskuelige, og gør derfor madlavningen let for dig. Det er altså en oplagt abonnement-tjeneste for dig, der ikke har alt for meget tid i hverdagene til at stå i køkkenet. 


Vi ved her hos Studenterguiden, at madplaner og planlægning af måltider efter tilbudsaviser ofte bliver tilpasset til et bestemt rådighedsbeløb, og at det kan være rart at kunne spare på madbudgettet uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden. Ved at følge linket, får du derfor hele 30 % rabat på to leveringer fra HelloFresh. Dét synes vi, er en studievenlig rabat! Rabatten er en oplagt mulighed for dig, der synes måltidskasser lyder interessante, men ikke er helt overbevist om, at det kan betale sig i længden. 


Når du bestiller din måltidskasse, kan du vælge mellem et par forskellige. Du har muligheden for at vælge mellem 12 forskellige opskrifter på abonnement-tjenestens hjemmeside. Retterne varierer fra uge til uge. På den måde kan du skræddersy en måltidskasse, der passer til dine præferencer og behov.


Udbyder
HelloFresh