Workshop om gastronomi i storskalaproduktion 17 januar

Workshop om gastronomi i storskalaproduktion 17 januar

Platformen Food for Life inviterer interesserede studerende til en temadag om gastronomi i produktion og sammenhængen til forbrugerne. Der vil være en workshop i slutningen af temadagen, så du har mulighed for selv at komme med input og høre andres ideer og feedback.
Vi, som forbrugere, er blevet kritiske med den mad som vi spiser til dagligt. På den ene side efterspørger vi nemme måltidsløsninger, men samtidigt vil vi have at maden smager godt, hvad enten det er ved middagsbordet eller i kantinen. Desværre mister råvarerne ofte deres smag og næringsindhold i storskalaproduktion. Platformen Food for Life (www.f4l.dk) vil tage fat på denne problemstilling, og inviterer alle interesserede til at deltage i en spændende og lærerig dag, hvor formålet er at se på mulighederne for og udfordringerne ved at indarbejde viden og erfaringer fra gastronomiens verden i fødevarer produceret i større skala. Der vil være indlæg om gastronomiens elementer, udfordringerne ved at bevare disse i industriel storskalaproduktion, samt erfaringerne fra en virksomhed baseret på produktion og afsætning af sunde fødevarer med udgangspunkt i gastronomisk viden. Dagen afsluttes med en workshop, hvor der vil blive etableret tre såkaldte ideværksteder. Værkstederne vil danne en inspirerende ramme for udviklingen af ideer til og koncepter for nye produkter med gastronomiske elementer til storskalaproduktion. Samtidig vil man identificere og beskrive de udfordringer af teknologisk og forskningsmæssig art, som knytter sig til virkeliggørelsen af koncepterne. Måske vil koncepterne blive til virkelighed? Tid: Torsdag den 17. januar 2008, kl. 9.30 - 15.00 Sted: Bojesen, Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V Se på vejviser Tilmelding: Arrangementet er gratis, men kræver at du tilmelder dig via e-mail: Bente Skov: bsk@biocentrum.dtu.dk (skrive gastronomi i emnefeltet) Program til workshop: Gastronomi i storskalaproduktion