Vil du rejse i dit sabbatår? Oplev det smukke Canada

Vil du rejse i dit sabbatår? Oplev det smukke Canada

Banker dit hjerte for storslået natur og fantastisk kultur, er Canada helt klart stedet du skal rejse hen, hvis du vil væltes bagover af smukke indtryk. Hvad end du ønsker oplevelser som krydstogt i Alaska, imponerende skieventyr eller smuk natur med udsigt til Rocky Mountains, er der lagt op til en altoverskyggende oplevelsesferie, hvis rejsen går til Canada.

 

Til skielskeren

Oftest forbinder man ikke USA med den ideelle skidestination, men faktisk finder du én af de bedste skiområder i USA. Den tidligere OL-by, Whistler, kan helt klart anbefales. Den store skidestination byder på ikke mindre end 90 spisesteder, et natteliv af barer og klubber og en bilfri gågade med 200 butikker. Oplev de fantastiske, sneklædte højder, brede boulevarder, skovpister og fun parks. Slut den aktive dag af med en varm romtoddy.

 

Til naturelskeren

Fra den ene side af Atlanten til den anden side af Stillehavet kan du opleve et mekka af smuk natur. Landskabet i det vestlige Canada byder på storslåede bjerge med prangende gletsjere og fantastiske søer. Her kan du opleve de imponerende Rocky Mountains.
Andre højdepunkter, der også er værd at nævne er steder som Lake Louise, Lake Moraine og Columbia Icefields. Sidstnævnte byder på Athabasca Glaciere, vandrestier med smuk natur så langt øjet rækker og hyggelige Banff.
Hvad end turen står på vandretur, cykelferie eller kør-selv er der garanti for frisk vind og store indtryk.

 

Til krydstogtelskeren

Umiddelbart lyder det dyrt, og på SU er det ikke lige krydstogt man ved første tanke tænker, at pengepungen giver anledning til, men oftest er det ikke dyre end, hvis du tager på en anden ferie. I en samlet feriepakke med krydstogt får du meget inklusiv med i prisen, som du alligevel ville ende med at skulle betale, hvis du tog på en hvilken som helst anden rejse. Rundt regnet kan du gå ud fra at skulle op med 500-1.000 kr. pr. døgn på et krydstogt, og her venter dig gratis shows, helpension og andre aktiviteter hele dagen. Du kan endda ved nogle rejseselskaber finde en samlet, fornuftig pakkepris, hvor transport også er inkluderet. En mulighed for dig, der vil opleve USA fra søsiden.