Vil du have dækning i udlandet? Få et eSIM-kort

Vil du have dækning i udlandet? Få et eSIM-kort

Rejser du udenlands, ønsker du selvfølgelig at tage din mobile dækning med dig. Dette kan du bl.a. gøre med et elektronisk SIM-kort – altså et eSIM. Her er der ikke tale om noget fysisk kort, men der er derimod tale om noget, du kan installere på en chip i din smartphone. Faktisk er det meget nemt at konfigurere eSIM-kort, da du blot skal scanne fx en BIDI-kode med kameraet for at blive kørende.

 

Hvad skal være på plads for at få et eSIM-kort?

For at kunne bruge et eSIM-kort, skal du lige have et par ting på plads først. For du skal for det første vide, om din enhed er kompatibel med eSIM-kort. Dernæst skal du vide, om dit teleselskab faktisk understøtter brugen af eSIM-kort. Og som det tredje skal du have et wi-fi-netværk. Med det på plads kan du gøre brug af eSIM-korts fordele, bl.a. øget sikkerhed, da et fysisk SIM-kort jo kan fjernes let.

 

Hav flere numre på den samme smartphone

eSIM-kort gør det muligt at have flere numre på den samme smartphone. Det vil sige, at du med et eSIM-kort ikke længere behøver veksle mellem din private telefon og arbejdstelefonen. Som noget andet kan du finde eSIM-kort med ubegrænset data i visse destinationer, så du under din rejse kan være tryg ved, at du ikke står uden net – hverken på noget kritisk tidspunkt eller når som helst ellers.

 

Slip for at sætte nye SIM-kort i omløb

Hvilke andre fordele byder eSIM-kort på? Står du akut uden dækning, men har adgang til fx et hotels wi-fi, kan du hurtigt hente et eSIM-kort ned for at blive kørende. Miljømæssigt er der selvfølgelig også en fordel ved brug af eSIM-kort over traditionelle, fysiske SIM-kort: Du sætter slet og ret færre chips i omløb. Men: eSIM-kort har ikke altid eksisteret. Hvad er eSIM-kort egentlig et alternativ til?

 

Kan du ikke bare gøre brug af roaming?

Brugen af eSIM-kort er et alternativ til ting som roaming, hvor det, at dit teleselskab har aftaler med teleselskaber i andre lande, gør, at du kan bruge de andre teleselskabers netværk, når du er afsted på rejse i udlandet. Roaming tillader dig at gøre brug af de samme telefoniydelser, du har til rådighed hjemme i Danmark, men har en klar ulempe ved, at det er en dyr fornøjelse at betale for roaming.

 

Hvad med de traditionelle SIM-kort?

Selvfølgelig er der også traditionelle, fysiske SIM-kort, der kan give dig dækning i udlandet. Men det kan være svært at montere dem, og de kan nemt beskadiges. Og hvis nogen hapser din smartphone, så går informationen på kortene altså tabt. Og et tredje alternativ til eSIM-kort er det at gøre brug af gratis wi-fi de steder, du nu er. Men sådan et tilbud hjælper dig ikke meget, når du er på vandretur.

 

Få dit første eSIM hos Holafly

Ønsker du at blive kørende med et eSIM-kort, kan du ved at klikke ind på linket ovenfor komme ind på Holaflys hjemmeside. Et eSIM-kort fra Holafly kan du finde til mere end 160 destinationer, og de har et stort flersproget supporthold, som står klar til at hjælpe dig, hvis du fx har problemer med at konfigurere dit eSIM-kort. Så du behøver ikke være alene om at hitte ud af, hvordan et eSIM virker.

 

Chippen til eSIM-kort beskadiges ikke så let

Netop når du skal ud at rejse og se fjerne himmelstrøg, er det faktisk meget godt at have et eSIM i din smartphone i stedet for at have et almindeligt SIM-kort. For når chippen, eSIM-kortet installeres på, sidder inde i din smartphone, er der ikke samme risiko for, at du står uden dækning, som når du tager et fysisk SIM-kort med dig til varme eller våde destinationer, hvor kortet kan blive beskadiget.

 

Scan en QR-kode for at få dækning i udlandet

Ønsker du at besøge skønne Kina, men ikke vil ofre din adgang til telefoni, kan du hos Holafly finde eSIM-data uden abonnement, hvor du efter køb modtager en QR-kode, du kan bruge til at oprette forbindelse med det samme. Derved slipper du for at tænke på ting som roaming og at undersøge adgangen til offentlige wi-fi-netværk dét sted, du nu skal hen. Overvej derfor at vælge et eSIM-kort.

 

Surf på nettet uden begrænsninger

Du kan endda finde eSIM-kort, der gør det muligt at surfe på nettet uden begrænsninger af nogen art ved at gøre brug af kortudbyderens VPN. Flere steder får du i øvrigt mange valgmuligheder, hvad angår længden af et eSIM-korts varighed. Så du behøver faktisk ikke betale for et forholdsvist dyrt kort med et par måneders varighed, for du kan sagtens finde eSIM-kort, der dækker i små fem dage.

 

Læs mere om eSIM-kort hos Holafly

Meget mere kunne siges om eSIM-kort – det er en teknologi med mange muligheder. Ønsker du at læse om konkrete eSIM-kort-tilbud, kan du gøre det hos Holafly – din rejsepartner, der sikrer dig dækning, når du træder uden for dette lands grænser og begiver dig på eventyr i uvante omgivelser.

Er du ikke til sinds at betale for roaming under din rejse? Så køb et eSIM-kort til din smartphone.