Værd at investere i, når du flytter hjemmefra

Værd at investere i, når du flytter hjemmefra

Hvis du er så heldig at stå i den situation, at du er på vej til at flyve fra reden og er klar til at stå på egne ben, så er der selvfølgelig en masse ting du skal ud at investere i inden du siger endegyldigt farvel til hjemmelavede mad og rent tøj regelmæssigt.

Det praktiske

Du kommer helt sikkert til at tilbringe hvad der føles som uendelige mængder af tid på at handle møbler, køkkengrej og hvad der ellers hører til når man flytter hjemmefra. Bare at kan gøre enhver træt. Uanset hvad der står på to-do listen er der nogle køb, som er vigtigere end andre. Noget af det vigtigste i dit nye hjem er en sofa, hvilket bestemt ikke er et let valg, da sådan ofte holder i mange år. Så det er med at vælge helt rigtigt.

En anden væsentlig ting at bruge penge på er en bogkasse, så du har et sted at opbevare alle dine mange studiebøger, som skal følge dig hele din studietid. Hvorfor ikke få det bedste ud af det og sætte dem frem, du har trods alt brugt en halv formue på dem. Hver især.

Den bedste investering

En anden ting, der måske ikke er livsnødvendigt, men som med garanti bliver en af dine bedste investeringer er et barskab. Udover at føle dig voksen, hvilket er en rar følelse når alt andet omkring dig giver dig lyst til at spørge en voksen om hjælp, så er det også lækkert at have et sted, hvor du kan opbevare dine drikkevare med procenter i.

Der er selvfølgelig en masse andre ting, du har brug for når du flytter ud, men disse tre er nogle, der er med til at sørger for du overlever din studietid og når du ser tilbage på den periode, vil du huske den som en af de fedeste perioder i dit liv. På trods af lektier og livet på SU.