Ungdomsskiferie til SU venlige priser

Ungdomsskiferie til SU venlige priser

Skiferier er populære som aldrig før, og flere unge vælger også at bruge deres vinterferie på, at pakke det varme tøj og det smarte skiudstyr, for derefter at drage på skiferie.

Men når man er studerende kan det være svært at finde ud af, hvor man skal tage på skiferie. Hvor er det lige at man finder de bedst sneklædte bjerge, og samtidig til et SU venligt budget? Dette vil vi give dig gode råd til i denne artikel.

Dette er min første skiferie

Hvis det er første gang, at du skal på skiferie, så kan det være en fordel, at du ikke tager alt for langt væk hjemmefra. Det kan samtidig også være en god idé, at vælge en kort skiferie, end hvis f.eks. skiferien går til Frankrig eller Italien. Dermed har du mulighed for at se om det er noget for dig. Hvis det viser sig, at du bliver bidt af, at stå på ski, så kan du altid vælge en destination, der er længere væk næste gang. Hvis du omvendt, ikke synes at ski under fødderne er noget for dig, så kan du kun glæde dig over, at du kun tog en kort skiferie.

På skiferie til Tyskland

Hvis du skal afsted på din første skiferie, og måske er lidt usikker omkring at det er noget for dig, og samtidig gerne vil på skiferie på et SU venligt budget, så er Tyskland den helt rigtige destination for dig.

Tyskland byder på fantastiske skioplevelser i Berchtesgaden. Berchtesgaden er flere gange blevet kåret som Europas billigste ski destination. Berchtesgaden har mange stamgæster, hvilket skyldes at man får rigtig meget til SU venlige priser, og samtidig så bliver man heller ikke overrendt på pisterne.

Destinationen består af 6 ski områder og byder på skiløb for især nybegyndere. Selve byen er utrolig hyggelig, og ligger meget smukt med udsigt til bjergene. Foruden skioplevelserne så byder Berchtesgaden blandt andet på en lækker svømmehal, saltmine, Hitler´s Ørneborg og meget mere.

Du kan læse mere omkring skiferie i Berchtesgaden på OnlineSki.dk, der tilbyder Danmarks billigste priser på skiferier.

På skiferie i Østrig

Foruden Berchtesgaden i Tyskland, så kan du også tage på en kort og billig skiferie til Dachstein West i Østrig. Dachstein West byder på et skiområde med 140 km sammenhængende pister i alle farver, dog er pisterne overvejende blå og røde. De blå og røde pister er kendte for at være brede som motorveje med god plads og altid velpræparerede. I området har man massevis af snekanoner og dermed er skisæsonen ret sikker fra december til april med god sne.

For de øvede skiløbere

Modsat Berchtesgaden i Tyskland, så er Dachstein West i Østrig for de mere trænede skiløbere, men samtidig udbydes destinationen også til SU venlige priser. Som tidligere nævnt, så finder du udfordringer til alle niveauer. Hele skiområdet er sammenhængende og man har de seneste år investeret massivt i liftsystemerne. Hvis du er interesseret i at læse mere omkring billig skiferie i Østrig, så kan anbefaler vi, at du besøger OnlineSki.dk