Ung i Odense - Det skal du lave i Odense i vinterferien 2019

Ung i Odense - Det skal du lave i Odense i vinterferien 2019

Står du og har en hel uges vinterferie for døren, men ikke ved hvad du skal lave?

Så læs med her, hvad der sker i Odense af nye aktiviteter, som du kan prøve af.

Vi guider dig til, hvad du kan lave af anderledes aktiviteter som ung i Odense i vinterferien.

 

Prøv gratis klatring i Odense Sportsklatreklub - Søndag d. 10/02-2019:

Tag dit mest sporty og behagelige outfit på, og gør dig klar til en anderledes søndag med benene langt over jorden. Odense Sportsklatreklub inviterer til en gratis prøvetime søndag d. 10/02, så inviterer din bedste ven eller kæreste og prøv jer selv af på en ny måde, hvor I får en aktiv søndag med smil på læben og sved på panden.

Alt du skal er at møde op i førnævnte outfit og medmindre et par indendørssko. Resten af udstyret stiller Odense Sportsklatreklub til rådighed.

 

Hvornår og hvor?

Søndag d. 10/02-2019 - kl. 11.00-14.00.

Thorslundsvej 2, 5000 Odense C

 

Hvis du ikke når at besøge Odense Sportsklatreklub til deres åbent hus søndag i vinterferien 2019, vender deres åbent hus-arrangement tilbage d. 14. april 2019.

Se lyset til magisk lysaften i Odense Zoo

Odense Zoo er vendt tilbage med deres lysaftener om lørdage i vinteren. Hele den zoologiske have bliver lyst op i alverdens farver og du får mulighed for at se det hele i et bogstaveligt talt helt nyt lys. Tag derfor dine venner fra gymnasiet eller universitetet under armen, og få en anderledes aften i vinterferien i Odense 2019.

 

Hvornår og hvor?

Lørdage i februar kl. 17-21 (Du kan derfor også nå det efter vinterferien) - Sønder Blvd. 306, 5000 Odense C

 

Prøve et nyt burgersted - Burger Shack i Vintapperstræde

Burger Shack er for nyligt kommet til Odense, og hvilken bedre anledning end vinterferien 2019 til at kaste sig over en ny burgermenu?

Burger Shack har vundet flere priser for deres burgere, og har derfor udvidet deres forretning til et nyt burgersted i Odense.

 

Hvor og hvornår?

Burger Shack har åbent hver dag i vinterferien i 2019. De åbner kl. 11.30 og lukker tors-fre-lør først kl. 06.00 om morgenen. På andre dage lukker de kl. 22.00

 

Vintapperstræde 6, 5000 Odense C

 

Udvid din horisont og tag i teatret i Odense

Drop Netflix og HBO Nordic for en stund og se din underholdning live i stedet.

På den måde har du muligheden for at få aktiveret din fantasi på en ny måde med stof til eftertanke og oplevelsen af en aften, du sent vil glemme.

I vinterferien 2019 kører Odense Teater forskellige forestillinger. De opfører bla. teaterforestillingerne Død over Eliten, Astrid Lindgrens elskede klassiker Mio, min Mio og Leonora Christina.

 

Hvornår og hvor?

Død over Eliten kører på Store Scene på Odense Teater, mens Mio, Min Mio og Leonora Christina opføres på scenerne i Odeon.

De fleste forestillinger foregår ofte omkring kl. 16.00 eller 19.30, men tjek Odense Teaters hjemmeside for nærmere oplysninger.