Undgå store regninger når du fraflytter din lejlighed!

Undgå store regninger når du fraflytter din lejlighed!

Alt for ofte hører man om folk, der har fået problemer med deres udlejer efter en fraflytning. Ofte sker problemerne med uenighed omkring hvordan malerarbejdet er blevet udført. 

Mange steder må man nemlig godt selv male sin lejlighed, og det er faktisk rigtig fint, men problemet opstår gerne efter man har brugt flere dage på arbejde - selvfølgelig for at spare på de få penge man har som studerende. 

Det er set i mange tilfælde, at udlejer vælger at kassere det arbejde man har lagt i at male lejligheden, enten fordi malingen ikke dækker ordentligt, fordi det er en forkert farve man har brugt, eller fordi malerarbejdet ganske enkelt ikke er udført ordentligt. Nogle af disse ting kan man selvfølgelig selv rette op på. Én af tingene er kvaliteten af malingen man maler med, og her kommer en række forklaringer på hvorfor man skal vælge en ordentlig kvalitet maling. 

Med maling af god kvalitet kan du:

1. få tonet malingen i præcis den farvekode som din udlejer forlanger. (Det kan man ikke med de billige malinger fra fx. Jem & Fix og Harald Nyborg)
2. ofte nøjes med kun at male én gang.
3. spare en masse tid og endda få leveret lige hjem til din hoveddør.
4. få gode råd og vejledning hos det firma man har købt malingen hos.
5. slippe for at din udlejer brokker sig over kvaliteten på den maling du har brugt. 

Èt af de firmaer der sælger maling af rigtig god kvalitet, og faktisk også til en fornuftig pris, er Malgodt.dk. De giver tilmed studierabat på 20% ekstra - også selvom malingen i forvejen er nedsat.

Hvis du bruger rabatkoden: "studierabat" når du handler, så vil du få 20% studierabat fratrukket prisen.