Udlev dine drømme mens du studerer

Udlev dine drømme mens du studerer

Hvem siger, at man ikke kan gøre fede ting, mens man studerer? Mange tror at man giver afkald på en masse ting, hvis man vælger at søge ind på universitetet eller anden form for skole, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Når man ikke går i skole, har man meget tid til at arbejde og spare sammen til at gøre det, man har lyst til, så derfor kan det for nogen virke som en klods om benet at have skole, lejlighed samt lavere indkomst. Men man kan godt have det fedt og udleve sine drømme, selvom man er i gang med at studere. Hvis det virker uoverskueligt at tage et job oveni uddannelse, kan man med Laan247 tage et større eller mindre lån, som kan hjælpe til, at man kan udleve nogle af de drømme, man har, mens man studerer.

Nydelse i hverdagen

Nogle af de ting som kan være lidt sværere at få til at hænge sammen, når man også har husleje og andre praktiske ting at tage hensyn til, er de små nydelses ting i hverdagen. Det kunne eksempelvis være en kop kakao på cafe, en tur i biografen eller en ekstra fadøl på baren i weekenden. Det er alle ting, som er rigtig rare at have råd til, og som også er med til at gøre studietiden mere sjov og varieret. Hvis det er vigtigt for dig at have dette mere afslappende forbrug, kræver det selvfølgelig flere penge, end hvis du lever af rugbrød og pasta, men det vil med garanti gøre din studietid rigtig god.

Rejs verden rundt

Noget andet som for mange vil være højt prioriteret, er muligheden for at komme ud og rejse. Om det så er en lille ferie, når der alligevel er sommerferie fra skolen, eller om det er et semester i udlandet, kræver det en form for opsparing at kunne gøre det. Man kan nemt kombinere udlandsophold og uddannelse, og mange steder vil det også være muligt at få støtte fra skolen til at tage et semester i udlandet. Så det er i hvert fald en måde, hvor du nemt kan få set noget af verden, samtidig med at du studerer.

Hvordan får man det til at hænge sammen?

Hvis du gerne vil peppe din studietid op ved at lave en masse hyggelige ting eller tage ud at rejse, er der forskellige ting, du kan gøre, for at dette bliver muligt. Med et studiejob kan du tjene lidt ekstra penge udover SU’en og bruge det som en opsparing, du kan tage fra, når der er noget, du virkelig gerne vil. Derudover kan du også lave et budget, så du har et bedre overblik over, hvad du bruger dine penge på og på den måde blive bevidst om, hvor du skal spare. En lidt mere vovet men dog nem løsning er at tage et lån. På den måde kan du hurtigt få samlet penge sammen, du skal bare være opmærksom på at få betalt det tilbage. Med disse råd burde du kunne udleve dine drømme samtidig med, at du studerer.