Udlej din bolig til attraktive lejere

Udlej din bolig til attraktive lejere

Den store bølge af deleøkonomi er blevet endnu større på boligmarkedet. Fremtidens generationer lader op til at blive lejere fremfor ejere, så vi fremover kan være meget mere mobile og flytte derhen hvor vi lyster. Den store fleksibilitet ved mobiliteten er en stor fordel for unge mennesker især, men også for folk der gerne vil rejse verden rundt og se det hele. Når man ikke er ejer, har man heller ikke de samme bekymringer for afdrag af lån, forsikringer og vedligeholdelse. Det gør selvfølgelig også at man som udlejer skal være lidt mere opmærksom på hvem man lukker ind i lejligheden eller huset, så det ikke bliver misligeholdt eller ødelagt.

Homeconnector er en side for udlejere, hvor det handler om service, mennesker og tillid, hvilket gør det til en tryg platform at udleje sit hus. For at sikre denne tillid foretager Homeconnector en screening af lejere. Derved kan du roligt leje din lejlighed eller dit hus ud uden at du selv skal stå for det. Så kan du blot læne dig tilbage og nyde at det bare kører uden besvær.

Brug Homeconnector til udlejning af hus eller udlejning af bolig til firmaer. De har personligt engagement og kan tale flere sprog, så de kan håndtere udenlandske lejere. Det kan være sælgere, eller midlertidigt udstationerede ansatte i virksomheder, som måske flytter til Danmark med hele familien i en periode. Derfor har de også brug for at kende til de bedste skoler, hvilket Homeconnector kan fortælle dem. De kender det område din bolig ligger i og kan dermed hjælpe både dig og den kommende lejer med at finde hinanden. Du finder nogle af de bedste og mest eksklusive lejeboliger i København, Nordsjælland og Aarhus på Homeconnector. Hvis du vil være en del af det, så skriv dig op i dag.