Uddanner du dig til at blive IT chef?

Uddanner du dig til at blive IT chef?

Flere end nogensinde før interesserer sig for IT og ikke bare privat, men også når det kommer til karrierevalg og uddannelse. Artiklen her fokuserer på et af mest basale opgaver man kan se frem til som IT chef, men måske også et af de vigtigste da resultatet heraf kan aflæses direkte på bundlinjen da beslutningen påvirker både udgifter nu og her og kommende udgifter og indtægter. Vi taler selvfølgelig om indkøb af IT udstyr.

På vej til at blive IT professionel, så ved du nok allerede, hvor vigtigt det rigtige valg af udstyr er i forhold til performance og sikkerhed, og det er den del, som vi kobler sammen med fremtidige udgifter og indtægter. For bryder IT systemet sammen på en arbejdsplads, eller bliver det hacket, så sidder der måske hundrede medarbejder, som pludselig ikke kan arbejde. På den anden side, så kan en forøgelse i effektiviteten, f.eks. ved hurtigere IT udstyr eller IT systemer, som er lette at oplære nye brugere i, være yderst værdiskabende for bundlinjen.

Helt grundlæggende set er der tre måder, at indkøbe IT udstyr på: 

Der er umiddelbart flest farer ved at købe brugt IT udstyr. For hvad kan der ikke være af skader og installerede software fra de tidligere brugere og hvad er holdbarheden osv. Det er selvfølgelig også her, hvor der er mest at spare nu og her, hvilket vil gøre virksomhedens ledelse glad. En søgning på Google kan lede dig frem til gode steder, at starte.

Nykøb af IT udstyr er den sikre vej til nyeste og bedste udstyr. Men også vejen til uprøvede systemer og systemer, som du skal sætte op fra starten. Og så er det dyrt. Dustin er et oplagt valg for erhverv, at starte denne rejse hos.

Til slut er der muligheden for leasing af IT. Det er på lang sigt dyrt da betalingerne aldrig stopper. Til gengæld har du altid det nyeste udstyr og de seneste sikkerhedsopdateringer installeret. Et populært sted at starte er hos Step IT.