Tre forskellige forslag til studiejobs der kan være relevante for dig

Tre forskellige forslag til studiejobs der kan være relevante for dig

De fleste studerende vælger at have et studiejob ved siden af deres studie – både fordi det kan bidrage til et spændende CV, men også fordi, at et studiejob for mange kan være vigtigt supplement til den månedlige SU. Med et studiejob bliver der nemlig ofte plads til lidt mere sjov i hverdagen, og du har samtidig også muligheden for at spare lidt op ved siden af, så du er bedre forberedt på pludselige udgifter.

Der er mange steder, hvor du som studerende i dag kan søge et studiejob, og vi giver dig nedenfor eksempler på tre forskellige jobs.

 

Plejehjem

Alt afhængig af hvad du studerer, kan et studiejob på et plejehjem som eksempelvis ufaglært afløser være særdeles studierelevant for dig. Du vil dagligt komme i kontakt med beboere, hvor du vil have en række forskellige arbejdsopgaver. Alle arbejdsdage er være forskellige, men hjælp til ældre vil naturligvis være i fokus på et plejehjem. Du vil derfor højst sandsynligt skulle hjælpe beboerne med en række forskellige ting, herunder blandt andet hjælpe med deres rollator, eller stå i en situation, hvor du kan komme til at skulle skifte ble på en beboer.

Rengøring

Mange forskellige virksomheder, herunder blandt andet butikker, frisører, kontorer har typisk brug for ugentlig rengøring, og dette kan være til din fordel. Er du interesseret i et studiejob, hvor du i høj grad kan gøre arbejdet i dit eget tempe, så kan det være, at et rengøringsjob ved siden af studiet er noget for dig.

 

Butik

At arbejde i en butik, er en klassiker, når det kommer til studiejobs. Synes du, at kundekontakt er spændende, og nyder du at være serviceminded, så er dette bestemt et studiejob, der vil falde i din smag. Butikker der beskæftiger sig enten med elektronik, tøj, sko eller kosmetik, er blot et udpluk af de valgmuligheder, som du har, hvis du overvejer at søge studiejob i en butik.

Vi håber, at du har fundet denne artikel spændende, og har fundet inspiration til, hvor du kan søge dit næste studiejob. Vi ønsker dig held og lykke med jobsøgningen!