Tips til events på studiet

Tips til events på studiet

Hvad skal du ikke gøre, når du skal arrangere et event på studiet? Hvordan får du råd til at afholde dit arrangement? Hvordan får du tid til frivilligt ved siden af studiet at arrangere et event? Få svar på alle spørgsmålene i ny nyhedsserie her på Studenterguiden.

Vi har netop indgået samarbejde med BilletFix, som vil komme med tips og tricks til, hvordan man arrangerer events på studiet, hvordan man gør livet som frivillig i studenterforening nemmere og generelt fede artikler om studie-events.

BilletFix er et billetsystem lavet til at hjælpe studerende, som helt frivilligt bruger en masse tid og energi på at arrangere events for deres medstuderende. De ved, at studerende ikke har mange penge mellem hænderne, så systemet er derfor gratis for arrangøren. Derudover har de trykket servicegebyret for gæsterne helt i bund, så det kun koster det, der svarer til pant – nemlig fast 3 kr per billet. Og så kan man i øvrigt betale for billetten med MobilePay. Hvis billetten er gratis, er der ingen servicegebyr!

Det ultra simple billetsystem er udviklet for at give de frivillige helte mere tid og overskud til at koncentrere sig om at lave fede arrangementer i stedet for at rode med at håndtere bøvlede tilmeldinger og betalinger.

Så glem indviklede regneark og tidskrævende salg i pauserne. Gør det hele online – simpelt og til studievenlige priser!