Tag maden med hjem når du ikke orker at lave mad selv.

Tag maden med hjem når du ikke orker at lave mad selv.

Det er sidst på dagen, din mave rumler igen, dine hjerneceller er begyndt at skubbe langsommere til hinanden og er sløvet ganske meget af. Du er ikke til megen nytte når du har det sådan. Du trænger bare til at komme hjem og slappe af med noget lækker og simpel mad.

Selvom sulten banker på og du lige har fået fri fra skole eller arbejde, så orker du simpelthen ikke tage hjem og lave mad. Du vil bare have noget nem mad nu inden du går helt død. Det du har brug for er en stor saftig burger eller en lækker salat fra Sunset Boulevard. Du har jo altid din telefon med dig, så klik ind på hjemmesiden www.sunset-boulevard.dk og bestil din mad online. Så kan du tage ned forbi den nærmeste Sunset Boulevard restaurant og hente din mad.

Når du klikker ind på siden for at bestille din aftensmad, kan du vælge mellem de mange burgere eller sandwiches. Hvis du ikke er til det lyse brød eller de klassiske grillede sandwiches, så kan du vælge en rugbrødssandwich. Hvis du rigtig skal forkæle dig selv efter en lang dag på arbejde eller skole, så tag en lille Underground dessert med. Når du har valgt din mad og valgt om du vil have noget ekstra i, så lægger du det bare i kurven, vælger hvilken restaurant du vil hente det fra og hvornår. Så skal du blot udfylde dit navn, email og telefon og så ligger din mad klar til dig, når du kommer og henter den. Du kan betale enten med kreditkort eller mobilepay.

Der er ikke noget så forfriskende og dejligt som at få fyldt depoterne op igen. Det er ikke alt take away mad der har den samme friskhed og kvalitet, som det du kan få på Sunset Boulevard, så kig ned og tag maden med hjem.