Tag et sabbatår på Zanzibar!

Tag et sabbatår på Zanzibar!

Overvejer du et sabbatår, så se her. Er du ved at gå død i lektier og lange skoledage? Trænger du til en mental opladning og prøve noget nyt? Så tag et sabbatår for eksempel på en højskole i udlandet.

Der er mange unge mennesker der tager et år ud af kalenderen for enten at finde sig selv eller blot at opleve verden inden de begynder på den store rejse i deres drømmeuddannelse, som de efterfølgende tager når de kommer tilbage til Danmark. Hvis de kommer tilbage. Der er nogle som bliver så bidt af udlandet at de vælger at blive der. Nogle får også en helt anden holdning til livet og hvad de vil med deres eget liv efter sådan en omvæltning, som et sabbatår i udlandet kan være.

En af de højskoler som har stor succes og stor glæde af de mange unge der kommer ned til dem og får ændret deres liv, er Zanzibar Højskolen. Zanzibar er en stor ø, der er dobbelt så stor som Lolland. Øen er omgivet af hvide koralstrande og det smukke blå Indiske Ocean.

Det er det rette sted at få sit liv på plads og lære nye mennesker at kende. En smule Robinson er der over det, men dog med lidt mere civiliserede levevilkår.

På Højskolen kommer du til at lære den afrikanske kultur at kende på nært hold. Du vil være med til at gøre en forskel for lokalbefolkningen, når du arbejder sammen med dem i projekter I alle deltager i.

Projekterne danner grundlag for den blanding af kulturer der opstår når de lokale giver et indblik i kulturen og naturen på øen og du sammen med andre danske deltagere er med til at skabe nogle handlingsplaner for projektet, som I sammen med de lokale kan føre ud i livet. Du har så meget at give og de giver dig så meget tilbage.

Så hvad venter du på? Tag afsted når du kan og få nye venskaber på den anden side af ækvator under tropesolen eller den klare stjernenat ved bålet på stranden.