Tag et kig forbi Slettestrand

Tag et kig forbi Slettestrand

Mange studerende har udover et studie et arbejde ved siden af. Selvom det måske kun er et deltidsarbejde, så kan det indimellem være nødvendigt for virksomheden at sende medarbejderne på et kursus eller et firmaevent, men hvorhenne?

Mangler du et kursuscenter?

Hos nogen firmaer bliver der holdt firmaevents, kurser og andet på arbejdspladsen, men det er bestemt ikke altid tilfældet, da det ikke er alle arbejdspladser der har pladsen til dette, må de derfor søge efter at holde det andetsteds. Hvis dit firma leder efter det rette kursuscenter så kan i bestemt over Slettestrand. Her findes der tonsvis af forskellige muligheder for at holde kurser, samt så er det billigt. For mange, især studerende er det i den grad påskønnet, at priserne ikke er så dyre.

Samtlige sjove begivenheder

Hos Slettestrand er det dog mere end bare kurser du kan afholde, da der findes mange forskellige muligheder for diverse begivenheder. Dette kursuscenter kan også fungere som et feriested hvor du kan tage hen med venner og familie for bare at slappe af, og hertil er det endnu engang de billige priser der er værd at bemærke. Studerende kunne eventuelt benytte sig af feriestedet, da priserne er fantastiske, og der følger mange fordele med i prisen. Men ikke nok med at du på kursuscenter Nordjylland har mulighed for at samles både som en ferie, men også for at afholde kurser, så kan du også være med til at opleve nogle af deres kurser.

Deltag i deres kurser

Slettestrand holder kurser i blandt andet yoga eller dans og musik. Du skal blot gå ind og kigge på aktivitetsprogrammet, og så kan du se hvilke kurser du kunne tænke dig at være med i. Det gode ved disse kurser er, at de er meget forskellige, så du har mulighed for at vælge noget for enhver smag.