Tag chancen, men spil ikke din formue op

Tag chancen, men spil ikke din formue op

Tag chancen når den er der. En gang om året har de fleste en julekalender hængende på køleskabet eller på væggen i deres lejlighed eller lille forstadsvilla. Det er ikke bare den man åbner for at følge med i TV julekalenderen eller den der er chokolade i. Det er så hyggeligt at have noget at åbne hver dag indtil jul. Men hvorfor skal det kun være til jul at man åbner gaver? Du kan jo faktisk åbne gaver hver dag, hvis du bare bruger en lille smule penge på det. Også selvom det ikke bare er julekalender konkurrencer eller Facebook konkurrencer.

Mange studerende ynder at mærke suset i at gamble. Det er lettere at gamble, hvis man ikke har så meget at tabe. Man skal bare være opmærksom på at det, der kommer let, går let.

Det kan godt være at SU’en er svær at få til at strække til mere end pasta, men hvis du er heldig og vinder en god portion penge i et lotteri, som man siger, så har du råd til at tage ud at spise en gang eller to i den måned. Chancerne for at vinde er nu ikke helt så store, som de har været tidligere. Nu er det nemlig kun hvert tredje lod, der er vinderchancer på, hvor det før var hvert andet.

Nogle enkelte mennesker har spillet så meget at de kan leve af det. Det er dog kun en ud af en million der bliver rigtig rige af at spille. Det kræver også en god økonomi, is i maven, tålmodighed og en viljestyrke til ikke at falde i ludomanigrøften for at spille dagligt. Som man siger, så vinder huset altid, og det gælder også i alle andre former for spil og gambling.

At spille på Quickchancen er dog en af de nemmere måder at deltage i konkurrencer på. For selvom man ikke er i direkte konkurrence med andre, så kan man stadig godt kalde det en konkurrence.

Du kan ikke altid vinde og der er mange andre måder at tjene til dagen og vejen på end at spille, men det er altid sjovt og hyggeligt at prøve at udfordre skæbnen og heldet lidt, for at se om man kunne have en chance denne gang. Og det har man. Der er altid en chance for at vinde store præmier. Men der er også en chance for at tabe. Tør du tage chancen? Eller Quickchancen?