Ta’ udfordringen op og gå Caminoen

Ta’ udfordringen op og gå Caminoen

Måske er du færdiguddannet til sommer og føler, at dit hoved er ved at være godt træt af at læse tykke bøger, øve vigtige begreber og gå til eksamen. I så fald er du langt fra den eneste. Den gennemsnitslige dansker bruger 11 år på skolebænken, og der er derfor ikke meget at sige til, at du føler, at hovedet er ved at være fyldt. Her får du en guide til, hvordan du én gang for alle kan samle tankerne og tage udfordringen op med dig selv ved at gå Caminoen.

 

Pilgrimsrejser stiger i popularitet

Måske har du tidligere hørt om pilgrimsrejser, men det kan også være, at det er helt nyt for dig. Der findes efterhånden flere forskellige pilgrimsrejser, som alle er opstået i kølvandet på den stigende interesse for en anderledes rejse. Den mest kendte pilgrimsrejse er den omtalte Camino, som har en samlet rute på 800 km. Rejsen starter i Sydfrankrig og kommer blandt andet over Pyrenæerne, inden du krydser det nordlige Spanien.

 

Pak kun det essentielle til rejsen

Caminoen er som sagt på ca. 800 km., hvorfor du må beregne noget tid til at gennemføre turen. Hvor hurtigt du kan gøre det, afhænger naturligvis af, hvor trænet du er i at vandre. Uanset om du er en erfaren vandrer, eller om det er helt nyt, er det vigtigt, at du ikke fylder rygsækken med mere end højest nødvendigt. Udtrykket ’less is more’ er alment kendt blandt rygsækrejsende, og det betyder kort sagt, at du får mest ud af at lade unødvendige ting blive hjemme. Noget af det du absolut ikke kan undvære, er et par gode vandrestøvler. Vandrestøvler af god kvalitet er et must, når du planlægger at gå 800 km. Du skal derfor være sikker på, at du får investeret i nogle vandrestøvler, som yder den rigtige støtte. Støtten skal primært være omkring anklen, således at du ikke risikerer at komme til skade, hvis du skulle vrikke om. Ligeledes er det vigtigt at finde nogle vandrestøvler, hvor sålen er hård, fordi det sikrer dig god støtte og minimerer risikoen for ømme fødder. Klik her for at læse mere om vandrestøvler af god kvalitet.

 

En oplevelse for livet

Caminoen er den ultimative løsning på at samle tankerne efter endt uddannelse, således at du er klar til at erobre arbejdsmarkedet. Foruden at pilgrimsrejsen hjælper dig med at koble af i forhold til studiet, vil du ligeledes få andre ting med hjem i rygsækken. Først og fremmest vil du opleve, at du får et indblik i dine styrker og svagheder. Det er en kanon mulighed for at lære noget om dig selv, som du vil kunne bruge resten af livet. Det er en suveræn fordel at kende til sine egne styrker og svagheder, og du vil opleve, at du vil få gavn af denne indsigt i mange situationer, herunder privatlivet såvel som arbejdslivet. Der har de seneste år været meget fokus på personlig udvikling, fordi mange eksperter mener, at der ses en generel tendens til, at folk prioriterer lange uddannelser og dygtiggørelse fremfor individuel udvikling. Dette problem kan du gøre op med ved at kaste dig ud i at gå Caminoen.