Studievenlig valentinsdag

Den første måned af 2016 er slut og midt i februar, nærmere bestemt d. 14., falder valentinsdag igen i år. Det kan normalt være en dyr fornøjelse at forkæle sin udkårne en hel dag, men det behøver det bestemt ikke være. En aften i romantikkens tegn skabes af omtanke langt mere end det skabes af din pengepung. Læs med herunder og få tips til en dejlig romantisk dag, som du kan få råd til selvom du er på S.U.  

Den perfekte gave

Den perfekte gave behøver ikke at være dyr, men det er nødvendigt at den er betænksom. Tænk over din partners interesser og søg på nettet efter idéer, der kan imødekomme deres ønsker. Mange webshops holder udsalg for tiden, og det er en fantastisk mulighed for at finde noget der normalt er økonomisk ude af rækkevidde til en god pris. Hos Rikke Solberg finder du lige nu high fashion med 50-70% rabat, hvilket giver dig mulighed for at gøre et godt kup. Du kan også købe mere klassiske Valentins gaver som chokolade, blomster eller blot skrive et gennemtænkt og sødt kort. I mange tilfælde er det tanken der tæller, men en lille sød gestus skader aldrig.

Hjemmelavet overdådig middag

Overdådig behøver den måske ikke at være, men der er noget dybt romantisk over en hjemmelavet middag. Åben en flaske god vin, sæt noget stemningsmusik på og server en treretters menu i stearinlysenes skær. Et forslag til en lækker studievenlig menu, kan være caprese til forret, hjemmelavet bolognese eller lasagne til hovedret og sød panna cotta til dessert. Alle disse retter er nemme at lave, billige i indkøbspris og kan laves i forvejen, så du slipper for at svede i køkkenet mens din elskede venter.

Tips til en romantisk aften

Der skal ikke meget til, for at spice romantikken op i løbet af valentinsdag. Efterlad små sedler til din kæreste med romantiske beskeder, send nogle ekstra søde sms’er og giv løbende hints til, hvad i skal lave om aftenen. Sørg for at købe en buket blomster hvis budgettet tillader det og husk, at bare en enkelt rød rose kan gøre underværker. Lav også en playliste med romantiske sange, som passer til jeres forhold. Når aftenen kommer, stearinlysene er tændte og musikken spiller, så sørg for at slukke jeres telefoner, så i er sikre på begge at være nærværende. Slut aftenen af med at give hinanden en dejlig massage i stearinlysenes skær.