Studiestres? Her er de bedste hobbyer til at slappe af

Studiestres? Her er de bedste hobbyer til at slappe af

Som studerende kan man altid blive påvirket af studiestres, og det er desværre ikke kun i eksamensperioder. Vi kender nok alle sammen følelse af, at man måske ikke få læst nok, eller man har været forhindret for mange gange i at møde til vigtige forelæsninger. Uanset hvornår eller hvorfor man stresser, så kan det være en rigtig god idé at finde en hobby, som kan hjælpe en med at afstresse. Der er mange at vælge imellem, men nedenstående er to af vores favoritter.  

Frisk luft

Der er næsten ingenting så afslappende som frisk luft. Hvis man nøjes med gåtur i skoven, så kan man hurtigt mærke forskel i hovedet, og man får ofte meget mere overskuelighed til ens projekter. Der er heldigvis en del hobbyer, som giver en mulighed for at få rigelig af frisk luft.

Løbe

En løbetur er utrolig godt for blodomløbet, og man kan hurtig føle sig langt mere afslappet end tidligere. Derudover, så kan man altid tage en løbetur, også selvom at vejret er imod en. Der er desuden diverse apps til ens smartphone, som gør det lettere at oprette og følge med i ens personlige løbetræningsprogram.

Fiske

Det er anerkendt at fiske er noget af det mest afslappende man kan foretage sig. Hvis man har det rigtige fiskegrej, så skal man blot finde et område at fiske i. Hvis man mangler udstyr så kan Fisk&Fang altid hjælpe med deres attraktive priser og store sortiment. Når der er styr på det, så kan man måske endda overtale medstuderende til at tage med ud og fiske en dag. En anden fordel ved at fiske er desuden at man forhåbentlig fanger fisk, som man med fordel kan spise. Dette kan resultere i at man også sparer en del penge på det ellers stramme SU madbudget.