Studerende? Sammenlign priser på din Apple reparation og spar mange penge

Studerende? Sammenlign priser på din Apple reparation og spar mange penge

Som studerende er der sjældent mange penge at gøre godt med, for selvom man her i Danmark er godt stillet i og med at vi har SU’en, kan det alligevel være svært at få budgettet til at hænge sammen. Hvis du også er studerende, eller af andre grunde er interesseret i at få mest muligt for dine penge, så læs med her, hvor vi ser på, hvordan du kan spare mange penge ved at købe brugt.

 

At købe brugt er ved at udvikle sig til lidt af en folkesport, for flere og flere får øjnene op for, at der her kan være mange penge at spare. Måske har man selv gode ting liggende, man ikke længere bruger og som man kan sælge og få penge for.

 

Mobilen slider på budgettet

En af de ting, der kan gøre indhug på det månedlige budget er mobiltelefonen. Man kan let komme til at tabe telefonen, så glasset går i stykker eller spilde kaffe i MacBooken, og som studerende kan det betyde meget for økonomien, særligt hvis der er tale om en iPhone, iPad. I stedet for at købe en ny telefon eller computer kan man overveje at få repareret den gamle. Hos Mobilecare.dk kan du sammenligne priser på forskellige typer af reparationer indenfor iPhone, iPad eller MacBook fra over 200 IT værksteder og på den måde finde det billigste sted at få udskiftet skærmen, få sat et nyt batteri i eller hvad det nu måtte dreje sig om.

 

Køb brugt, skån miljøet og spar penge

Når det gælder elektronisk udstyr som computere, tablets og telefoner, går udviklingen stærkt, og mange mennesker udskifter jævnligt deres telefon til en nyere model. For studerende, der kun har deres SU og måske en lille indtægt fra et fritidsjob, er det ikke en mulighed, og da kan man i stedet vælge at købe en brugt telefon. Sammenligning af bruge iPhones er i denne forbindelse meget værd, netop fordi der kan være store forskelle på brugte iPhones.

 

Køb din studierygsæk for det halve

Der er næsten ikke grænser for, hvad man kan købe brugt og dermed spare penge på. På de mange handelsplatforme til private sælges mange gode ting, både brugte og ubrugte, og uanset om du er på udkig efter et spisebord, en cykel, en rygsæk eller en vinterjakke kan det være værd at undersøge, om du kan finde det brugt og på den måde få pengene til at række længere. Også på sommerens mange loppemarkeder kan der være mange gode ting at finde, så find din indre krejler frem og få noget for dine penge.