Studentergaver til ham, studentergaver til hende

Studentergaver til ham, studentergaver til hende

Lige nu og her tænker de fleste på julegaver. De som de skal give, dem som de håber på at få og ikke mindst de som ikke er blevet købt endnu! Hører du til blandt en af de sidste, som endnu ikke har fået alle gaver i hus, så læs med her. For godt nok handler det om studentergaver, men har du f.eks. en søn eller datter i den alder, så er der måske lidt hjælp at hente her.

 

Hos Interpresent er det så smart sat op at du kan sortere iblandt typiske studentergaver på baggrund af prisen. Hermed får du let et overblik over mulighederne, uden at sprænge budgettet. Du kan vælge at sortere i følgende spænd: 100 kr. – 200 kr., 200 kr. – 400 kr., 400 kr. – 600 kr., 600 kr. – 1000 kr., 1000 kr. – 1500 kr. og til dig med spenderbukserne på 1500 kr. – 3000 kr.

 

En typisk studentergave ligger i omegnen af 600 – 1000 kr. for den nære familie og fra 200 – 600 kr. for familie lidt længere ude og gode venner.

 

Til den pris kan man få nogle rigtige spændende gaver, som i øvrigt er tilpasset julen i skrivende stund. F.eks. en kaffekuffert til ham eller hende, der skal til at starte på universitet og studere 24/7. Eller hvad med en Cognac inkl. Lyngby glas til ham der skal have et sabbatår. Der er også andre typer af gaver, som de populære figurer fra Edo, som er oplagt til hende, der måske lige har fået sin egen lejlighed, eller skal til at flytte hjemmefra.

Videre finder vi fine Stelton lysestager, Morsø KIT fad og skærebræt og rejsekufferter, som giver sig selv er til studenten, der skal ud og rejse, hvad enten det er som udvekslingsstudent, på sabbatår eller noget helt tredje. Kort og godt er der noget for alle og god inspiration at hente, hvad enten det er til en tidligt planlagt studentergave eller en sent planlagt julegave.