Støt op om din lokale poker klub

Støt op om din lokale poker klub

Mange studerende, specielt den mandlige del, elsker gambling og i særdeleshed poker. Derfor sætter StudenterGuiden.dk i denne artikel fokus på de danske poker klubber.

Besøg en pokerklub

Ved årsskiftet trådte en ny lov i kraft, der betød at de mange pokerklubber rundt omkring i Danmark blev tvunget til at anskaffe sig en licens for at fortsætte med at afholde turneringer. Der blev samtidigt stillet en række krav til afviklingen af turneringerne, så man bedre kan kontrollere hvor store beløb folk kan tabe. En af de nye regler er at en turnering maksimalt må koste 300 kroner og at pengene skal indbetales via netbank dagen inden. Det er selvfølgelig fint nok og mange er glade for, der er kommet nogle regler på området, så alle ved hvad der gælder. Sådan skal det være.

Svære kår i klubberne

Flere end tyve klubber rundt om i landet har fået bevilliget en licens fra Spillemyndigheden og med den i hånden begyndt at køre helt lovlige pokerturneringer. Der har været mange startvanskeligheder, da mange spillere åbenbart har haft svært ved at vende sig til at skulle indbetale penge dagen inden en turnering. Det har jo fuldstændig fjernet muligheden for spontant at kunne spille en turnering. Nu skal det hele planlægges og det er selvfølgelig gjort for at mindske muligheden for at udvikle ludomani. Flere af de tyve klubber, der har fået en licens, har simpelthen været nødt til at dreje nøglen om på grund af at der ikke længere kommer nok spillere i klubben. Det var ikke lige det, der var meningen med loven og derfor arbejdes der i øjeblikket fra politisk side på at ændre reglerne igen.

Hygge i klubberne

Der er dog flere klubber, hvor det rent faktisk kører ok. Riverclub i Valby er en af dem og her er der ofte besøg af store stjerner som Gus Hansen og Theo Jørgensen. Det er altså ikke rene gangster tilstande i sådanne pokerklubber som mange måske har et indtryk af. Det er stille og roligt og helt almindelige mennesker, der kommer for at hygge sig med et slag poker og godt selskab. Derfor kan det kun anbefales at undersøge, hvor den nærmeste pokerklub ligger, tage ned og besøge den og prøve at spille en turnering for at støtte op omkring den. Kilde: Pokerlistings.dk