Start din egen webshop som studerende

Start din egen webshop som studerende

Har du brug for lidt ekstra penge som studerende? Hvorfor ikke sætte op din egen webshop? Mange tænker at det er for kompliceret, men det er det slet ikke. Her kan du læse mere om, hvordan du nemt og enkelt sætter op din egen webshop som studerende.  

Suppler din SU 

Det er ikke særligt lukrativt at leve på SU, derfor er der mange studerende der finder kreative løsninger til, hvordan man kan supplere sin indkomst som studerende. Mange har talenter, der gør at de kan leve af at sælge ting eller sælge ting videre på sin webshop. Hvad med dine helt egne skærmsparere eller wallpapers, telefoncovere, appløsninger eller tøj som du selv laver eller finder i genbrug? Der er uendeligt med muligheder, men uanset hvad du vælger, så har du brug for en god løsning, der gør det nemt at administrere og opdatere din webshop.  

Find en god webshopløsning  

Der findes masser af gode webshopløsninger, men du skal fokusere på det der er nemt, intuitivt og sikkert. Da er Shopify en af de decideret mest populære og bedste kandidater. Det er en af verdens mest populære webshopløsninger, og det er der en god grund til. Det giver dig et flot opsæt og det er nemt både at administrere og opdatere din butik.  

Få hjælp til en Shopify webshop her og lav din helt egen webshop i dag. Det er aldrig for sent at komme i gang, men jo før du kommer i gang, jo før kan du tjene penge ved siden af din SU og supplere din indkomst. Der er også mange gode erfaringer du kan tage med dig videre i livet, som du lærer gennem at styre din egen butik. Derfor er det både lukrativt og lærerigt, at have sin egen netbutik. Husk at implementere gode  SEO-løsninger, så din webshop bliver synlig for flest mulig kunder.