Start-up vil gøre det nemmere for unge at navigere på lånemarkedet

Start-up vil gøre det nemmere for unge at navigere på lånemarkedet

Det har været muligt at låne penge på nettet i mange år. Det gør sig også gældende for unge. Det er dog ikke nemt at navigere rundt i det store lånemarked, hvilket i høj grad gør sig gældende for unge, da der ikke er lige så mange lån, du kan optage som ung. Et dansk start-up har besluttet sig for, at de ønsker at gøre hele lånemarkedet mere gennemsigtigt.

 

Det betyder, at det også vil blive nemmere for danske unge at navigere på lånemarkedet. Hvis du som ung ønsker at optage et lån, så læs mere om muligheden, så du er sikret, at du finder et godt lån. Det er nemlig ikke nemt og du kan finde en lang række lån på nettet, der ikke vil egne sig til det formål, du skal låne penge til og den situation, du står i.

 

Filtrér hele lånemarkedet med afsæt i egne kriterier

Det danske start-up, der har fået navn Lendbob, er udviklet med henblik på, at du skal kunne filtrere i hele lånemarkedet på én gang med afsæt i dine kriterier. Derfor er du garanteret, at du ved hjælp af deres unikke søgeværktøj kan finde et lån, der er ideelt for dig. Der findes ikke andre udbydere på markedet, der tilbyder et søgeværktøj til lån af denne kaliber.

 

Lendbob har udviklet en robot, der er i stand til at støvsuge en stor database, der indeholder stort set alle lån på det danske marked i løbet af et splitsekund. Derfor er det en tjeneste, der medfører, at danskerne ikke længere vil have svært ved at finde et egnet lån, da du ikke skal gennemsøge markedet på manuel vis, men blot kan bruges deres værktøj.

 

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde mange andre låneportaler på det danske marked. Det er dog langt fra dem alle, der kan bryste sig af, at have et godt værktøj. De fleste steder kan du kun filtrere med afsæt i lånebeløb og løbetid, men det gør sig ikke gældende hos Lendbob, hvor du kan filtrere de mange lån med afsæt i mange andre ting.

Unge kan frasortere uinteressante långivere

Det er ikke alle långivere, der er interesserede i, at låne penge ud til unge. Det skyldes primært, at der er en risiko forbundet med at låne penge ud til en ung, der ikke har en god indkomst. I mange tilfælde har unge enten et elevjob med lav indkomst eller får SU på deres uddannelse. Derfor har de ikke mange penge til at afdrage på et lån hver måned.

 

Hvis du vælger at bruge Lendbob til at finde et passende lån, kan du blot frasortere uinteressante lånetilbud, som du ikke kan optage som følge af din alder. Det medfører, at du ikke skal bruge tid på at undersøge, om du faktisk kan få lov til at optage det givne lån. Det kan spare dig for en masse tid og besvær, samtidig med at det kan spare dig for penge.