Sportsuret som racerkørerne foretrækker

Sportsuret som racerkørerne foretrækker

Ur-mærket Tag Heuer har pyntet både Leonardo DiCaprio og Brad Pitts håndled, og de har begge promoveret samt været frontfigurer for det anerkendte ur. Mærket har stor international succes og er især populært iblandt racerkører.

Tilbage i 1860 kom ur-mærket Heuer til verdenen, og mærket startede ud som producent af krongraf ure til instrumentbræt i biler. Mærket blev opkøbt i 1985 af ur-firmaet Tag Group, hvoraf navnet blev ændret til Tag Heuer. Mærket har gennem alle årene haft stor succes og den succes er ikke faldet siden begyndelsen. Tag Heuer er i dag kendt for innovation og uforlignelig kvalitet og står blandt andet bag talrige patenter, der fortæller om firmaets evne til at skubbe normalen indenfor mekanisk urmageri.

Den dag i dag er mærket også begyndt at lave armbåndsure, som især er populære blandt racerkører – både amatører og professionelle. Det kommer også til udtryk i firmaets motorsportsinspirerede serier, der indeholder sportsure i højeste kvalitet. Derudover har kendte som Leonardo DiCaprio og Brad Pitt også været frontfigurer for mærket, så man kan roligt sige, at brandet har en stærk kvalitetsvare.

Køber man et Tag Heuer ur, så ved man altid, hvad man får og er sikker på, at de ikke går af mode. Et kvalitets ur holder mange år i træk. Når man som forbruger vælger at købe et ur, så går man ofte efter god kvalitet og den personlige smag. Tag Heuer har et klassisk snit med sin store urskive og klassiske fremtoning. Uret er fyldt med interessante detaljer og har et maskulint udtryk. Tag Heuer sætter standarten for både teknologi og design, og ser man igennem udvalget af de mange produkter, så er der ikke tvivl om, at de kræser for detaljerne og det æstetiske udtryk. Virksomheden har dermed formået at lave et ur, der forener de mange elementer af teknologi og design til et stilrent udtryk.