Spar penge ved at købe en epilator

Spar penge ved at købe en epilator

Det kan være en mindre økonomisk post at købe barberblade eller engangsskrabere – og særligt når man er studerende. Hvis du ønsker at spare penge på dette område, kan vi derfor klart anbefale at investere i en epilator. Epilatoren kan umiddelbart virke dyr, men du vil spare penge på sigt. Derudover har epilatoren også en række andre fordele. Der kan nemlig gå helt op til 4 uger, inden hårene kommer frem og skal fjernes igen. Dine hår vil også være langt finere og bløde, end når de kommer frem efter en barbering. Derudover er epilatoren rigtig god til en meget følsom hud, som ofte slår ud efter barbering.

Kom godt i gang med at bruge din epilator

Du har sikkert hørt, at det gør rigtig ondt at bruge en epilator. Det ville være en løgn at sige, at de første par gange er en nydelse. Heldigvis bliver det nemmere og nemmere jo flere gange, du har gjort det. Første gang anbefales det, at du barberer dig 1-2 dage i forvejen. På den måde bliver det en mindre smertefuld oplevelse, da hårene stadig er korte. Det vil langt fra være alle hår, der er vokset ud efter 1-2 dage, og derfor skal du gøre det igen efter et par dage. Lige så stille vil der gå længere og længere tid mellem epileringen, og samtidig vil det også blive mindre og mindre smertefuldt. Derudover er det en god ide at fjerne døde hudceller på kroppen dagen før, du epilerer. Tag også helst et varmt bad inden for åbne porerne og vask gerne kroppen med sæbe for at fjerne bakterier. Husk at tør kroppen grundigt, inden du går i gang. Der må hverken være vand, creme eller olie på huden, når du epilerer.

Hvilken epilator skal jeg købe?

Udvalget af epilatormaskiner er rigtig stort. Hvis du vil sikre dig en kvalitetsmaskine, kan du klikke her og se hvilken, der klarer sig bedst i test. Derudover vil vi anbefale at købe en god fugtighedscreme, som kan give din hud fugt og pleje efter epileringen.