Spar penge til den nyeste mode

Spar penge til den nyeste mode

Ønsker du at følge med på den nyeste mode, men er samtidig i vildrede om hvorvidt du får råd til dette mens du er studerende? Dette kan sagtens være svært, da det ofte er dyrt at følge med på moden. Dog er der nogle tips og tricks til, hvordan du får råd til at være med på moden mens du læser.

 

Benyt dig af diverse studierabatter

I og med at du er studerende følger der et studiekort med sig. Dette studiekort kan du benytte til forskellige rabatter, hvilket både er i butikker såvel som restauranter og flere andre steder. Derfor er det smart at tjekke ud, hvilke butikker der har studierabatter, for at se hvor du kan spare penge. Der er ofte rigtig gode rabatter at finde, og måske din yndlingstøjbutik endda har en studierabat du kan benytte dig af. Dette kan du læse mere om her.

 

Alt-i-et outfit

Det kan ofte være dyrt at anskaffe sig et helt nyt outfit: bukser, bluse og hvad der ellers hører til. En måde hvorpå dette kan gøres både billigere, og samtidig på en yderst moderigtig måde, er at kigge på jumpsuit til kvinder. Buksedragte er nemlig blevet yderst populære, og samtidig sparer du på at ikke skulle købe to dele til dit outfit.

Sælg ud af dit skab og få råd til nyt

En måde hvorpå du kan få råd til noget nyt mode, er at sælge ud af dit gamle tøj. Du har sikkert noget bagerst i dit skab, som du ikke har haft ude i længe, og måske oven i købet noget tøj du har glemt, at du ejer. Sælg ud af dette, for at få råd til noget nyt. Dette kan gøres på forskellige måder, hvad end du åbner en bod på et loppemarkedet eller sætter dit tøj til salg over nettet, er dette en nem måde at spare op på.