Spar penge som studerende

Spar penge som studerende

Som studerende kan det være svært at få det hele til at løbe rundt. Med udgifter til husleje, mad, forsikringer, studiebøger og andre kedelige udgifter, rækker SU’en næppe til andet end alle de kedelige udgifter, og de fleste studerende drømmer om mere luft i budgettet. Der kan være nok at se til med fuldtidsstudie, og derfor er der også en stor mængde af de studerende, som ikke kan finde tid til at have et fritidsjob ved siden af. Hvis man ønsker at kunne købe nogle ”nice to have”-ting indimellem, kan det være en god idé at tænke sig om og undersøge markedet, inden man køber en ting eller et stykke tøj, da der kan være mange penge at spare, hvis man er opmærksom. 

Udnyt de mange studierabatter

Hvis du sørger for at undersøge dine muligheder inden køb, kan der være mange penge at spare på mange forskellige produkter. Det er nemlig muligt at opnå studierabat på mange slags produkter. Du kan opnå studierabat på køb af tøj og sko, men dette er langt fra det eneste du kan opnå studierabat ved køb af. Det er muligt at opnå studierabat på blandt andet forsikringer, cafébesøg, flyrejser, oplevelser og meget andet, og det er helt sikkert noget, der er værd at tage med. De fleste forhandlere som har studierabat, tilbyder studerende rabatter på mellem 5% og 20%, i nogle få tilfælde kan du være heldig at opnå endnu større besparelser.

 

Få et samlet overblik over alle de gode tilbud

Det kan somme tider være en jungle at finde rundt i de mange forskellige forretninger og webshops, som tilbyder den samme vare til forskellige priser. Derfor er det ideelt at få samlet tilbuddene på én side, så du ikke skal til at søge på 10 forskellige hjemmesider for at finde din drømmevare til den bedste pris. Her kommer hjemmesiden PriceRunner ind i billedet, da den har indhentet priserne på specifikke varer fra mange forskellige hjemmesider, så du kan købe varen til den bedste pris. Du kan også finde en masse gode Black Friday-tilbud på PriceRunner, hvor de har lavet en oversigt over alle de butikker der afholder Black Friday, samt hvilke fantastiske tilbud der er lavet til anledningen. Dette kommer i høj grad dig som studerende til gode, da der kan være en masse penge at spare. Du kan både spare en masse penge på tøj, sko og lækkert boligtilbehør, men der er ligeledes mange penge at spare på ting som hårde hvidevarer, elektronik og køkkenudstyr, hvis du mangler noget af dette.